Vi ska få en flicka! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Vi ska få en flicka!

Äntligen är vårt rutinultraljud (RUL) gjort. Vi har fått se att vår lilla bebis mår bra, växer i helt rätt takt och att alla organ såg superfina ut. Och äntligen vet vi även vad det är för kön på vårt lilla mirakel. Vi ska i december få en liten tjej! Det spelade som sagt ingen roll. Men vi tycker det är så skönt att veta! Nu kan vi köpa om vi hittar något vi verkligen vill ha. När det är dags för det så kan vi köpa hem de möbler m.m. Vi vill inreda med till lilla tjejens rum.

Det var så roligt när vi väl skulle få veta. Jag bad henne att berätta när hon såg könet, och jag var helt säker på att det var en tjej. Och Erik helt säker på att det var en pojke. Så när hon sa ”detta är en flicka!” så blev vi så glada och chockade på samma gång då vi inte trodde samma sak. Erik, världens finaste – gick runt och log oavbrutet i flera timmar efteråt. Han får sin pappas lilla flicka nu <3 hahah.

Många av er har undrat över namn, och jag avslöjar våra 3 namn det står mellan i min nya Gravid vecka för vecka video. Men tyvärr är det något helt galet med min dator 🙁 det går inte att redigera videor, för att mitt program stängs ner hela tiden och batteriet i datorn dör på ca 30 minuter direkt jag börjar med sånna program. När jag har tid över efter bröllopet och flytten så ska jag sätta mig ner och dela upp allt jag har på datorn på minneskort m.m. och kanske lämna in denna. Jag vet inte varför den har fuckat ur så totalt från ingenstans tyvärr. Men det är drygt när jag gör så mycket på datorn med blogg, bilder och videor. Det fungerar liksom inte om datorn inte är på banan.. Men jag ska kriga på och se om jag kanske får till videon tillslut. Den är bara på ca 15 minuter och jag tänkte inte klippa speciellt mycket. Så förhoppningsvis får jag rätt på det idag. Men det går inte om inte tekniken fungerar som sagt.

Idag är vädret mycket märkligt i Malmö. Det är SJUKT varmt men det blåser jättemycket. Så det går inte att ligga ute vid stranden direkt pga blåsten. Men man dör av värme inomhus. Dessutom har jag nu börjat läcka jättemycket mjölk, så jag har en binda(!!) i min BH. Det är ännu VARMARE. Jag hoppas det blir kallt snart av all blåst så kan jag ta tag i att packa ned lägenheten, det har inte gått tills nu alls då det är så varmt här uppe.

Klagomål på vädret och lycka av bebis. Tur det är en gosig mix 😉

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.