Status på allt i livet – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Status på allt i livet

Hej vänner!

Jag brukar oftast be om ursäkt när jag inte har skrivit på ett tag. Men nu är jag i den positionen där jag verkligen inte kan be om ursäkt för det, eftersom att vi har så fruktansvärt mycket att göra 🙂 Ni som följer mig på Instagram har sett att vi skrivit på för vår nya lägenhet! Det känns helt fantastiskt. Men jag tänkte göra en snabb lista nedan där ni får se vad som hänt på senaste tiden:

Bröllopet
– Vi har beställt tårtan
– Vi har valt catering
– Vi båda har kläder och jag har beställt hem skor (!!)
– Vi har lagt upp ett schema och är nästan klara med bordsplaceringen
Vi har det mesta under kontroll helt enkelt. Vi har lite dekorationer kvar att beställa och ta de sista små besluten mellan oss två.

Flytten
– Vi har skrivit på för nya lägenheten, och flyttar in den 15e augusti (TRE dagar innan bröllopet!!)
– Vi har sålt lite saker här hemma och har börjat titta på nytt. Bland annat har vi köpt ett nytt köksbord på Jysk, som var ett riktigt jäkla kap! 500kr för ett superfint bord som var på utförsäljning, det händer inte varje dag!
– Vi har börjat packa, men har en del kvar. Dock så ska vi göra oss av med så mycket så det känns rätt lugnt. Vi ska bland annat göra oss av med vårt porslin vi har, vardagsporslinet dvs. Så det ska inte packas ner. det är mest kläder och småtjafs som ska ner i lådor, väskor och påsar.

Bebis
Status på bebis. <3
– Runt 17 tiden ser vi jättetydliga sparkar varje dag. Erik missade den första synliga sparken, men igår sparkade det som aldrig förr så han äntligen fick se. Det är en märklig, häftig och så jäkla mäktig känsla alltså.
– Imorgon får vi veta könet! Därav har det inte kommit någon ny gravid vecka för vecka video ännu. Jag filmar den imorgon, och om jag hinner lägger jag även upp den. Men blir det samma skit som det blev förra gången en video skulle upp så lär den väl komma nästa vecka 😉

Nu ska jag dricka mitt kaffe och skriva ett till inlägg ang Eriks skada. Som många har frågat om. Så det kommer, ska bara försöka formulera mig runt detta skit.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.