Veckoplanering & bröllopsplaner – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Veckoplanering & bröllopsplaner

Bästa starten på morgonen.

Jag älskar Brämhults juicer. De har en massa olika smaker också, för er som inte har provat någon gång 😉 och det bästa (!) är att det finns fruktkött i, vilket jag ääälskar. Min favorit är faktiskt den helt vanliga apelsinjuicen, men denna kommer tätt efter. Men min favoritdryck på morgonen – såklart kaffe.

Jag är glad att jag inte har fått någon hemsk upplevelse med kaffe pga graviditeten. Inte än iallafall. Men jag hoppas inte att det kommer iom att det inte gjort det ännu 🙂 inga cravings heller. Det kanske också kommer? Du som varit eller är gravid och har haft/har cravings, i vilken vecka kom det i för er? 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Bild från Pinterest 

Veckans planering

tisdag
Idag har vi en relativt lugn dag. Erik är iväg på träning, jag fixar med bloggen och mailar med företag inför bröllopet. Sedan ska vi iväg och lämna in våra väskor från Umeå-resan som blev förstörda på resan. Och efter det blir det en fika och bara slappna av lite. <3

onsdag
Imorgon ska vi skriva på kontraktet för lägenheten!! SHIT va skönt det ska bli alltså. Sedan ska vi träffa cateringfirman och vi ska ringa leverantörerna för internet och TV inför flytten, samt säga upp el-avtal bland annat.. Sånt tråkigt som måste göras 😉 vi ska även komma ihåg att boka parkering till vårt nya boende.

torsdag
Första dagen denna vecka vi inte har något planerat. Om ingenting nytt uppstår så ska vi fokusera på att packa ner lägenheten. Vi lever som ni vet i ett kaos, och det är inte så kul att planera bröllopet i detta. Man vill gärna ta en mysig stund med det, men ärligt talat så blir det inte så mysigt i detta haha.

fredag
Erik åker iväg igen 🙁 denna gång för bortamatch i Östersund. Jag har inga planer.

lördag-söndag
Gud jag längtar till lördag! Det är absolut sista dagen för våra gäster att lämna besked ang bröllopet. Så då kan vi spika allt egentligen. Jag ska fixa bordsplacering, kontakta cateringfirman samt tårtkonstnären ang hur många gäster vi ska ha. Fy va skönt det kommer bli! Så i helgen ska jag göra klart planeringen på allt som behöver fullständig gästlista för. Det ska bli så fruktansvärt skönt!!

Imorgon är det exakt 1 månad kvar tills vi är herr och fru Andersson. WOW! Jag kan inte förstå det alltså. Det känns helt ofattbart verkligen. Vi får se när vi faktiskt fattat att VI SKA gifta oss!!! Kanske efter bröllopet? Så står vi där och bara, shit – är vi verkligen gifta nu? Haha, så blir det säkert 😉

PUSS & KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.