Harmoni – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Harmoni

Åh jag hade världens bästa avslutning på veckan. Jag hatar när Erik är borta på bortamatcher i 3 dagar, för jag sover så dåligt utan honom haha. Så hela helgen har varit ett helvete att somna. Men jag har haft det jättemysigt.

I fredags var jag hos svärföräldrarna och blev bjuden på grillad lax. LYX! Älskar när de hör av sig och frågar om jag vill ha det – YES! Det vill jag alltid 😉 Sedan mös vi hos grannarna tills jag plockade upp Emma som följde med till Malmö. Vi la oss direkt, eller Emma somnade med kläderna på och jag försökte väcka henne i 20 minuter. Tillslut gav jag upp och la mig också.

I lördags kom Miranda hit, och vi la oss på innergården alla tre och pratade om livet, samt planerade lite ang bröllopet. Emma är vår toastmaster, och Miranda + hennes kille Kim är vårt värdpar. Tänk va fina vänner vi har alltså. Vi är så nöjda med våra val av personer som ska hjälpa oss förgylla vår kväll ytterligare. Vi hade en mysig dag i solen och avslutade med att beställa hem mat och kolla på Eriks match.

Och igår kom äntligen älsklingen hem. Vi pratade lite bröllop, kramades och tittade på VM-finalen. Sen köpte vi mat och åkte ner till Västra hamnen för att kolla på solnedgången och njuta av livet. FY va mysigt det var.

Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Jag trodde inte ens att det var möjligt. Kolla på honom. Fjärilarna i magen är galna just nu. <3

Vi beställde sallad på Surf Shack, och ärligt talat är detta bland de godaste ceasarsalladerna jag ätit någonsin. Jag rekommenderar denna starkt! Jag hatar när man köper sallad och det är för mycket olja så att själva salladsbladen blir slibbiga. Jag äter aldrig upp allt då. Igår rensade jag denna och var mer än nöjd.

Sallad med utsikt. Ni som bor i Malmö, ta er ner till Västra Hamnen eller Ribersborgstranden och titta på solnedgången. Det är så otroligt vackert.


Denna är också köpt på Surf Shack, och det är den absolut godaste milkshaken jag druckit. Så det blev en mycket lyckad middag! Det är inte sista gången vi köper mat därifrån i sommar, och den milkshaken.. Vi ses snart igen säger jag bara 😉

Jag måste få skryta lite om min tjocktröja ifrån Nike med. WOW! Jag har något för orange just nu. Det känns som min färg i sommar. Jag älskar att denna är lång, så jag behöver inte ha något annat än sneakers till på en lite kyligare kväll, precis som igår. Det slutade med att vi åkte hem för att Erik frös, det händer aldrig haha. Det är alltid jag som blir blå om läpparna och klagar. Men igår var det han 😉

Nu ska jag göra mig iordning innan Erik kommer hem från träning. Vi ska åka och värdera vår bil hos Volkswagen, och se vad de hade kunnat ta in den för. Vi ska nämligen köpa en ny bil så fort vi blivit av med denna då vi behöver en större inför att bebis kommer. Mycket måsten sedan jag blev gravid haha, men så är det och vi klagar inte <3

PUSS & KRAM, vi hörs senare idag så får ni veta veckans planer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.