GÖTEBORG – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

GÖTEBORG

Jag har tre konserter jag aldrig kommer glömma i hela mitt liv. Jag älskar live-musik. Fotboll och musik är de två sakerna i mitt liv som betyder lite extra för mig.

Robbie Williams, Coldplay & Ed Sheeran. 

Och nu ska ni få höra om min dag i Göteborg. Jag köpte biljetterna till konserten redan i december, som en 3 års-present till Erik. Han fick ju reda på det direkt, det går inte riktigt att hålla en sån sak hemligt då vi inte hade någon aning om hur hans schema skulle se ut haha. Men tack och lov så var han till och med ledig på konsertdagen! Det kunde inte bli bättre.

Vi tog vårt obligatoriska stopp på Circle K på väg ut ifrån Malmö. Erik köper alltid en kaffe där, och jag en dricka. Det fick även bli en glass för oss båda. Temperaturen i bilen visade att det var 30 grader ute. Så jag är nästan lycklig att vi satt i en bil med AC halva dagen haha 🙂

Alltså OKEJ! Kolla på min BLIVANDE MAN. Fuck va snygg han är!!!! Jag har tur jag.

Resan upp till Göteborg gick bra. Vi är vana att åka bil, och långt så Göteborg känns inte alls så långt haha. Men det var mer trafik än vanligt då vi har kört upp dit innan. Kanske för att det är semestertider. Sedan kom vi in i Göteborg under rusningstrafiken, nice. Det tog ca 30 minuter att komma 1 km haha. Men vi tog oss fram, och hittade faktiskt en parkering precis bredvid Ullevi. Vinstlott, tänkte vi då. Men det var en rejäl nitlott när vi skulle ut ifrån Göteborg. Det gick inte snabbt ska jag berätta för er..

Väl framme skulle vi iallafall äta middag! Vi tog en restaurang som låg precis vid konserten, vilket var det dummaste vi gjort. Fyfan va äcklig maten var. Jag har ärligt aldrig varit så missnöjd i hela mitt liv när vi ätit ute. Det var så äckligt så jag inte ens åt halva maten.

Erik var så hungrig så han fick i sig allt ändå. Men ser han inte nöjd ut när han äter en planka så är det något grovt fel.

Jag tog kort på maten och tänkte, fy detta ser inte trevligt ut.. Men det är säkert gott! Jag hade så fel haha.

Fort gick det på restaurangen. Och vi båda var så äcklade av maten så vi ville bara därifrån. Tack o lov så hade insläppet öppnat, så vi kunde gå in och sätta oss på arenan. Vi köpte vatten och lyssnade till de två artister som var förband. Sedan fick jag stå i toakö lite för mycket, men jag tror jag fick i mig närmre tre liter denna kväll. Det var så fruktansvärt varmt!

Jag lyckades byta våra biljetter ifrån ståplats till sittplats över telefon på vägen upp, vilket var riktigt tur. För jag hade aldrig kunnat stå i den värmen. Vi fick platser med sidosikt, och det var nästan tomt på just vår del där vi satt iom att de släppte extrabiljetter samma dag. Så vi satte oss i skuggan, och njöt.

Det var så sjukt mycket folk alltså! Det var så häftigt att sitta ovanför och se alla där nere. Vilken mäktig känsla det måste vara som artist och komma ut till detta.

Nöjda <3

Mitt allt <3

Här ni, ska jag tala om för er! HÄR var jag nöjd. Riktigt jäkla nöjd 🙂

Konserten var helt magisk. Att få dela kvällar som dessa med människan jag älskar, wow. Samma sak på Coldplay. Vi firade vår 1 års-dag på Coldplay och 3 år med Ed Sheeran. Det kan inte bli bättre. Musik framkallar så mycket känslor inom mig.

När han sjöng Perfect så rann tårarna ner för mina kinder helt okontrollerat. Och Erik filmar mig :-))) Schyrre. Nej vi hade verkligen en perfekt kväll. Det kunde inte bli bättre på något sätt och vi kunde inte fira vår årsdag på något bättre sätt. Det blir väl förmodligen sista årsdagen vi firar. Hädanefter blir det bröllopsdagen som blir fokuset 😉 Nu är det inte länge kvar tills vi gifter oss. Och innan detta ska vi hinna med att bli klara med all planering, packa ner denna lägenhet OCH flytta in i den nya. TRE dagar innan bröllopet! Jag vet inte hur detta ska gå till riktigt, men jag känner mig hellugn faktiskt.

Mer om flytten i nästa inlägg. Och glöm inte att titta på min Youtube-video om graviditeten! Och lämna gärna lite feedback på vad ni saknade i videon eller om det var bra som det var. Alltid kul att höra vad ni tycker, det är ju trots allt för er läsares skull jag gör det!!

PUSS & KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.