Gravid vecka för vecka – DEL 1 – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Gravid vecka för vecka – DEL 1

Glöm inte att välja HD kvalité!

Wow. Ni förstår inte hur nära jag har varit på ta min dator och kasta den rakt i betongväggarna här hemma. Jag har krigat med denna jäkla video, och ÄNTLIGEN fick jag rätt på kvalitén! Först blev det så suddigt så det gick knappt att se något. Vilket jag såklart INTE vill att det ska vara när jag har en så pass bra kamera 🙂

Nu är den här! Lite längre än vad jag i framtiden kommer ha dessa videor. Men det beror på att jag berättar om bröllopet med, och även för det är den första jag gör. Jag ska försöka ha 15 minuter per video där jag berättar om graviditeten 🙂 Ni får jättegärna kommentera vad ni tyckte, om det är något som fattas eller om ni vill att jag svarar på några frågor i nästa video. Hade inte riktigt utrymme för det denna gång 😉

Så, enjoy! Det är lika jobbigt för mig varje gång att ladda upp en video eftersom jag inte är van vid rörligt. Min röst är ni vana vid nu efter podden. Men att sitta och komma ihåg att inte peta näsan eller göra fula miner är lite svårare.. 😉

Videon får stå för uppdateringen idag! IMORGON får ni veta allt om lägenheten och höra hur jag hade det på Ed Sheeran!

PUSS & KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.