Bröllopstårta // Bebisskor // Magen – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Bröllopstårta // Bebisskor // Magen

Äntligen laddas min video upp på Youtube, och kommer upp under dagen! Det tog sin tid. Datorn kraschade, programmen var segare än aldrig förr.. Jag vet inte riktigt varför, men ingenting gick min väg igår när det kom till datorn, men det är på gång!

Idag ska vi ju på Ed Sheeran, så jag har varit stressad över att jag inte skulle hinna posta varken blogginlägg eller min video då datorn krånglade så. Och då vi ska åka så måste jag ju bara åka helt enkelt. Jag ska rensa datorn och organisera med USB minnen så kanske den blir lite snabbare.

Gårdagen!

Processed with VSCO with a2 preset

Jag börjar ha det så mysigt med min lilla mage. Emma var här igår, och bara brast ut i skratt av lycka (?) antar jag 😉 då hon såg min mage utan kläder haha. Den är mycket större då jag inte har något på mig. Jag visar den i min video med, men det syns knappt hur stor den faktiskt är nu. Jag älskar det!! Trots att jag haft en jobbig början och ont i kroppen så är detta de absolut häftigaste jag varit med om alltså. Det är HELT obeskrivligt!

Precis då jag hade slutat filma min video så kom Erik in genom dörren, med en leverans.. 😉

Jag avlider!! Dels för att mina skor är SÅ snygga. MEN tyvärr var det heelt fel storlek. Så jag måste skicka tillbaka dom och beställa ett par nya 🙁 Men kolla på dom. Wow. Sedan behöver jag inte säga mycket mer.. Har någon av er sett något gulligare? Jag skulle inte tro det..

Efter vi hade fått i oss lite lunch så var det bara att åka iväg för tårtprovning! Vi har valt både smak och utseende på tårtan, och vi är så grymt nöjda. Det jag älskar med mig och Erik, det är att vi bara kan kolla på varandra – och vi gör ALLTID det när vi tycker om något extremt mycket. Det kan vara mat, om vi kollar en bil, kollar på kläder, handlar hushållsvaror.. VARJE gång vi är eniga i ett beslut så vet vi det genom att vi tittar på varandra och har den där blicken, som bara säger YES.

Jag berättar inte vilken smak det är, för det är lite tråkigt för våra gäster.. 🙂 Sånt får ni reda på efter bröllopet!

Men vi är nöjda, och det känns så otroligt bra. Hon som ska baka åt oss heter Lina Veber, och hon är en SANN konstnär. Tårtan kommer bli så god, och fin. Det är näästan viktigare än hur den smakar 😉 Skämt å sido. Vi är supernöjda och längtar så jäkla mycket till bröllopet. Inte nog med det, så ska vi packa ner hela lägenheten innan bröllopet. Men mer om flytten sen, i videon får ni höra mig berätta om att vi inte vet vart vi ska flytta. Vilket var igår.. Nu är det inte så längre 😉 Jag berättar om det imorgon. För nu måste jag verkligen kila! Göteborg och Teddy väntar. Gråter redan av tanken att vi ikväll ska se honom, i vår stad. Där vi träffades första gången, där vi förlovade oss. Göteborg kommer för alltid vara en stad av kärlek för mig.

PUSS OCH KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.