Runt halva Sverige – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Runt halva Sverige

Det har gått några veckor sedan jag skrev sist. Dels för att jag har behövt andas ut i allt som pågår i mitt liv just nu. Jag har behövt fokusera på mig själv och människorna i min närhet. När man har så extremt mycket att göra, som vi har just nu så är det enkelt att man glömmer bort att njuta när man ska och ta det lugnt när man måste.

Jag har rört mig runt i halva Sverige sedan sist. Den 12e så flög jag och Erik upp till Umeå. Det var så välbehövligt, det var så fruktansvärt efterlängtat och åh. Jag blir tårögd då jag bara tänker på hur skönt det var att få ha min älskade familj i samma stad. Att vara hemma hos mamma och pappa m. resten av familjen är underbart. Men jag hatar att ha Erik så långt ifrån då. Så att få ha dom alla på samma ställe en vecka varje sommar är lyx. Vi har umgåtts med familjen, vänner, haft mysiga fikakvällar, jag har fått njuta av både mamma och pappas mat. Det är något jag längtar till i flera veckor innan det är dags – pappas persiska mat och mammas sätt att laga mat på. Tror de flesta kan hålla med om att mamma och pappas mat är bland det bästa som finns!

Killarna sprang runt och sparkade ner varandra, medan jag och mamma satt med Dio, drack kaffe och pratade om livet. Det är jag så enormt tacksam över, att jag och mamma kan prata om exakt allt. Det är något jag ska försöka få vårt barn att också göra, komma till oss gällande vad som helst. Det har jag alltid gjort och kommer alltid göra.

Lilla mini-me x2. Ylva, min vackra, godhjärtade och fantastiska lillasyster är så fruktansvärt lik mig i utseendet. Och där bak ser ni min ena lillebror, största pajasen i släkten, efter mig? Vi kanske får dela den platsen. Vi är så lika i personligheten, så jag många gånger bara tänker stackars dig som blev som mig.

Vad är inte detta om inte en perfekt sommarkväll? De vuxna exklusive mig drack mojito. Vi åt körsbär, bullar, godis och jordgubbar i grädde.

Det var Umeå i korta drag. Då 1,5 underbar vecka i Norrland var över så var det jobbigt att packa ihop. Varken jag eller Erik ville åka, och började prata på att vi kan bo i Umeå när hans fotbollskarriär är över. Det är en superbra stad för barnfamiljer, och vi njuter alltid av att vara där. Umeå har det mesta, förutom närhet till resten av världen. Det är väl de största minuset med att bo där uppe faktiskt. Jag har länge varit negativ emot människorna där, och jag kan väl inte påstå att jag ändrat synen på det. Men kommer man till en punkt där man skiter fullständigt i idioter omkring en så blir livet så mycket enklare, och man finner det vackra i minsta lilla. För min del i staden jag vuxit upp i.

Mot Västerås för att fira midsommar hos Patriks lillebror m.familj! Patrik är då mammas fästman.


Såhär såg midsommar ut i bilder. Det var supertrevligt, och trots vädret som innebar att springa in och ut ifrån uterummet så blev det en enormt lyckad kväll och två trevliga dagar, innan vi tog tåget till Stockholm för en natt hos min släkt.

I Stockholm träffade vi moster m. familj, min storebror aka gudfar till vår blivande bebis och mormor såklart. Vi hade det jättetrevligt som vanligt. Dom känns verkligen som närmsta familjen för mig. Och jag har alltid sagt att jag ser moster mer som en storasyster. Och mina kusiner ser jag som kusiner för vår bebis haha. Det spelar ingen större roll vad man kallar varandra tycker jag. Vi finns alltid där för varandra, och älskar varandra. Trots att vi är så utspridda i hela Sverige så kan man alltid luta sig tillbaka mot varandra.

Jag måste också dela med mig av Eriks första och senaste inköp till bebis. Jag tycker det är lite komiskt att alla tror vi ska få en pojke utifrån att vi köpt gråa kläder. Vi har ingen aning om vad det är för kön ännu! Jag älskar grått, och jag tycker inte att det spelar någon roll vilka färger vi köper. Jag/vi kommer klä vårt barn i vad vi gillar och tycker är fint, till den dagen bebis själv kan bestämma över vad han/hon vill ha på sig! Så nej, vi vet inte kön. Jag tycker bara grått är superfint. Det var väl mina senaste veckor i korta drag. Det har hänt mycket mer egentligen. Bröllopsplaneringen går i full fart, bebis växer i samma takt och ja. Livet rullar på helt enkelt!

Jag kommer såklart skriva om bebis och bröllop. Men det sparar jag till separata inlägg. Nu ska jag gå och äta lite lunch innan Erik kommer och vi ska köpa lite blomstergirlanger till bröllopet. Det gäller att vara ute i god tid då vi har så mycket annat att göra också. Visste ni att vi ska flytta ut ifrån vår lägenhet om 1,5 månad – och vi har inget nytt boende.. Spännande haha. Det kommer nog lösa sig!

Kram på er, och tack för alla meddelanden om att jag måste börja blogga igen. Nu kör vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.