Han friade! – NELLIE ANDERSSON
nellieandersson

NELLIE ANDERSSON

Han friade!

4 dagar har gått sedan mannen i mitt liv satt på knä och frågade om jag vill gifta mig med honom. Aldrig har ett ja varit så enkelt, självklart men samtidigt svårt att få fram bakom alla tårar och hulkande. Men JA sa jag. Och vi ÄR förlovade. <3

Vi tog bilen till Göteborg när jag hade jobbat klart i fredags, för att sova en natt på Gothia Towers. Det var vår första lediga lördag tillsammans på en månad ungefär (?). Så vi hade bestämt oss redan innan för att åka till Köpenhamn, Göteborg eller Tyskland. Det blev Göteborg tillslut, det är trots allt vårt ställe där vi träffades första gången. Göteborg förde oss samman, så det är alltid speciellt att åka dit.

Jag möttes av detta på hotellrummet, innan jag slog händerna framför ansiktet och började storböla. Där stod han, och frågade om jag ville gifta mig med honom.

Jag ÄLSKAR min ring. Den är allt jag någonsin önskat mig. Jag har egentligen alltid gult/rött guld. Men jag har alltid haft i tanken på en förlovningsring/vigselring i vitt guld. Jag vet exakt vilken ring jag ska ha till. Men den får vänta till bröllopet 😉

Haha jag skrattade högt när jag såg denna. Många av er vet att jag ÄLSKAR champagne. Även om det såklart var alkoholfri så var det så jäkla gott. Så jag hade inte tid med en pussbild, champagnen var för god.

Trots att vi lyckades få en fin bild tillslut så tog det ett tag. Jag grät så mina ögon såg svullna och trötta ut, så att titta in i kameran var inget alternativ. Men vi lyckades tillslut. Vi ville föreviga detta.

Sedan haltade vi iväg, eller jag. Mer om detta i nästa inlägg där ni ska få höra om gravidvecka 14. Vi hade egentligen en plan, att vi skulle ta med snabbmat upp på rummet. Men det visste Erik redan att det inte skulle bli av. Han hade ju planerat frieriet och ville då fira med lite godare mat. Vi hittade denna restaurang, som heter EPOQUE, och ligger efter vägen där du kan gå till Heden ifrån Liseberg. Google Maps får hjälpa er, men jag kan STARKT rekommendera denna restaurang. Det var TOPP service och maten var bland det godaste vi ätit, någonsin. Vinstlott!

1 // Oliver, surdegsbröd med franskt smör och grillade minipaprikor 2 // Eriks förrätt i form av råbiff 3 // Min förrätt i form av drottning kammusslor tror jag de hette. MUMS!

Till varmrätt blev det samma rätt för oss båda. Det är nog seriöst den godaste köttbiten jag har ätit i HELA mitt liv. Vi tog första tuggan och bara tittade på varandra med glittrande ögon. Det var WOW rakt igenom.

Sedan traskade vi tillbaka och tog en sväng förbi Pressbyrån för lite ostkrokar och godis.

Vår fantastiska utsikt ifrån hotellrummet.

Sedan var det hotellfrukost. Jag är så glad att mitt illamående har gått över på morgonen så jag istället kan njuta och bli proppmätt. Det finns väldigt få saker som är så gott som hotellfrukost, visst?

Sedan skulle resten av dagen bestå av att spela bort pengar på Liseberg. Jag får ju inte åka karuseller, så vi tävlade i massa olika saker. Och självklart skulle vi vinna choklad också. Det gör jag alltid på Liseberg, och detta var inget undantag.

Sedan gick vi även förbi vårt lilla ställe inne på nöjesparken. Där vi förra året hängde upp ett kärlekslås som vi egentligen skulle hänga upp i Grekland under firandet av vår 2 årsdag. Men det blev aldrig av då vi glömde nyckeln då vi var på just det stället vi ville ha det på.. Men Göteborg kändes okej ändå, och det roliga är att vi varje gång vi är på Liseberg kan se om det hänger kvar. Vilket det gjorde!

När vi kände oss klara så tog vi bilen till Hede Outlet i Kungsbacka, tog en runda, åt middag på McDonalds och sedan åkte vi till Landskrona och umgicks med Eriks föräldrar ett tag.

En PERFEKT helg. Jag är så otroligt lycklig med min älskade Erik. MIN FÄSTMAN? Jag säger fortfarande pojkvän eller sambo, det låter så knäppt med fästman. Men jag får vänja mig. För det är ju vad han är, och jag är hans fästmö. Det pirrar i hela magen av att jag bara skriver det.

Nu ska jag förbereda ett till inlägg till er, sedan ska jag vänta in Erik så vi kan fixa ordning packningen inför Umeå ikväll. Jag kan tyvärr inte packa själv då jag har fått extrema smärtor pga bebis. Mer om detta i nästa inlägg, gravidvecka 14!

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nellieandersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.