Between heaven and hell – vem sa att livet var lätt!

Loppisfynd…!!!

Springer ju en del på loppisar emellanåt. Fyndar ibland, ibland slösar jag mest pengar på onödig skit. Ibland missar jag jättefina saker mitt framför näsan på mig, som jag sen surar över ett bra tag…

Igår köpte jag en söt liten kryddhylla. Rar på nåt vis. På bilden är det gummiband på den som inte ska sitta där sen. Roligt att alla kryddburkar fanns med. Selleri som krydda har jag aldrig uppmärksammat innan. Den äter jag mest som den är, knaprig, fräsch och god.

Idag är det fika med en vän som står på schemat, ett läkarbesök och även fira en rar liten vän som fyller år.😌

Trevlig dag på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia Olsson

  Hej! Detta är ett riktigt långsökt försök, men jag letar efter exakt på pricken denna kryddhylla. Min mormor och morfar hade en sån på sin gård, och min mamma älskade den. När de blev för gamla för gården och flyttade, var det någon av mammas syskon som skänkte bort hyllan – till mammas stora sorg. Mamma har berättat flera gånger hur den påminde henne om sin barndom och alla roliga minnen med mormor och morfar i köket där på gården där hon växte upp. Mormor fyller 100 år nu i april, och jag är sedan ett en tid tillbaka på jakt efter denna kryddhylla för att ge mamma och mormor den tills dess. Men mitt letande har visat sig vara svårare än jag trodde. Nu till min långsökta fråga – du vill inte möjligtvis sälja din om den är kvar? Eller vet du något ställe där den kan tänkas finnas? Letat på tradera osv men det är sällan kryddhyllor ens dyker upp där verkar det som eftersom det inte är så mycket värde i det på så sätt. Men det har ett annat typ av värde för mig, och framförallt mamma och mormor. Sökte med bild på Google och hamnade här, så jag tänkte att ja varför inte skriva? Värt att chansa! 🙂

  1. manni33

   Hej!
   Försöka duger! 🙂
   Kul att du gillar min kryddhylla. Mindre kul förstås att du letat så länge efter en, men inte hittat.
   Aldrig tänkt på om jag ska sälja min. Tycker om den mycket.
   Vad hade du velat betala för den isåfall? 🙂
   Ha en bra dag!