Google News Update

Google News Update

Varför det är vettigt att gå ekologiskt med hudbehandlingsalternativ

Glödande hud är en tillgång för dig på många sätt. Din hudvårdsrutin måste innehålla många produkter, varav de flesta innehåller kemikalier som är kopplade till cancer, hormonell obalans etc. De farligaste är parabener som finns i nästan alla syntetiska produkter. Dessa parabener absorberas av kroppen och kommer in i blodomloppet. Alternativ för organisk hudbehandling har inga kemikalier och de ger näring åt din hud och återställer till och med hudens naturliga skönhet. Några skäl till varför organisk hudbehandling är vettigt

Faror med syntetiska ämnen och kemikalier

Vanliga apoteksprodukter är fyllda med kemikalier som absorberas av kroppen och orsakar många problem. Om du har drabbats av kronisk huvudvärk kan det bero på kemikalierna i dina personliga och hudvårdsprodukter. Hormonstörning, cancer, hudirritation, andningsproblem etc. har kopplats till kemikalier i de produkter du använder regelbundet, utan att tänka. Ibland förvärrar de just de problem du ville bli av med, såsom solfläckar och rynkor, samtidigt som din hud blir extremt ljuskänslig.

Produkter som kan hjälpa till att minska exponeringen för solen, såsom blibrunutansol, och organisk solskyddsmedel hjälper till att minska solbränna och ljuskänslighet. Detta gör det bara 30% till 40% effektivt. Injektionen är en mycket framgångsrik och effektiv metod för att infundera Melanotan-peptid på rätt plats i huden.

Skydda ditt barn

Om du är gravid och använder icke-organiska produkter kan du också påverka ditt barns hälsa i livmodern. Även om ekologiska produkter hjälper till att hålla barn friska, kan de giftiga kemikalierna i apoteksprodukter orsaka autism, dyslexi, ADHD, etc., men det är omöjligt att veta säkert. Men varför ta risken att skada ditt barn?

Organiska hudbehandlingsalternativ är näringsrika

Din hud behöver också mat för att förbli frisk och glödande. Oorganiska produkter maskerar bara dina problem, men näringen i organiska produkter, såsom vitamin A, E och C, hjälper till att bekämpa fria radikaler som orsakar hudens åldrande. De hjälper också till att lugna din hud, minska fina linjer och förbättra vitaliteten i din hud.

När du köper någon ekologisk produkt bör du läsa alla ingredienser och välja den produkt du behöver mest. Välj till exempel en produkt som har mer A-vitamin om du har en matt, flagnande hud. Organiska hudbehandlingar som innehåller vitamin C och E hjälper till att bekämpa åldrandet och minska rynkor och fina linjer.

Du får dina pengar

Det finns många ekologiska produkter som är överkomliga och effektiva. Som med de mest avancerade kemiska produkterna finns det också ekologiska produkter som är lite dyra. Men se på det som en investering du gör – du behandlar huden på rena ingredienser som är bekämpningsmedel och gödningsmedelfria och inte har några kemiska tillsatser också. Det är bra pengar eftersom du märker förändringen till det bättre i din hud och din huds hälsa förbättras.

Organiska närande serum, oljor och lotioner förbättrar hudens kvalitet när du använder dem regelbundet, och du skulle ha nöjet att använda produkter som är bra för dig och miljön. Det är vettigt, eller hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.