mstewelde – -Välkommen till mej
mstewelde

mstewelde

Annons

En vecka

Halloj halloj.. hur har ni haft de? Själv så har de varit långa dagar. Inte gjort så mycket än att vara hemma med ett sjukt barn. Visst var vi förbi Ikea snabbt i måndags då vi behövde köpa en matstol. Oh då blev lillian tvungen att komma med.

En vecka har gått nu sen vi var på akuten i lördags. Febern har äntligen släpps. Så just nu så har hon en förkylning som går runt här hemma. Börja med Marcus sen vidare till Lillie Nessa verkar har den nu och idag när jag vaknade så hade jag lite små ont i halsen☹️ neeeeej jag vill inte.. att ha en bebis och vara sjuk är de värsta jag vet. När jag är sjuk så vill jag bara låsa in mej i mitt rum och sova hela tiden. Med dom två stora så vet jag att dom klarar sej om W inte skulle vara hemma men Lillie är beroende av mej och att måste vakna för att amma henne. Men varför är barn så söta hela tiden? Så söt när Jon har sin snuva eller när hon bara små hostar. Men tack vore denna förkylning så har hennes sov rutiner blivit värre. Visst att vakna vid kl 10.30 är inte så dåligt men att hon lägger sig kl 22.30 är inte precis de jag vill. Men som sagt en vecka har gått sen vi var på akuten och hon har varit feberfri nu i 72 timmar.

En vän trodde hennes feber kunde vara för hon kanske får tänder men Nope inget sånt ser man heller. Men som sagt alla rutiner har ju ändrats från hennes sov rutiner och mat rutiner. Men de är väl något som vi får jobba på. Ws föräldraledig börjar få mot sitt slut och han ska tillbaka till heltid på tisdag. Oj oj oj denna lyx med sena start på morgnarna och att kunna ha sällskap eller bara en konversation med en vuxen kommer ta slut på tisdag… oh all hjälp med att uppfostra tre barn från när man vaknar tills man lägger sig. Visst är det inte hans fel att han jobbar tre skift men kom igen.. Nästa vecka tisdag går han tillbaka och börjar jobba eftermiddag. Så visst hjälper han på morgonen men lägg tid och middags lagning osv… veckan efter de så är de morgon skiftet och visst då får man hjälp och barnen får leka och hänga med han efter skolan.

Men men efter en lång dag med hela familjen på barnkalas så sitter vi och ser en sen filmkväll hemma. Då barnen bara äääälskar Chris Browns låt freaky friday så har Nessa valt freaky friday filmen från -03. Den med Lindsey Lohan. Men men ha en bra lördag alla

Gonatt✌🏾

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons