msjackson.se – En till LOPPI.se webbplats

msjackson.se

Ofrivillig livssituation

Ja men hej får man väll ändå starta med. Nu var det ju ett tag sen. Det har hänt så otroooligt mycket sen vi hördes sisst.

Men en sak i taget! Tror vi är många unga som just nu ofrivilligt sitter hemma i sina “föräldrars” bostad. Dels för att det är svårare att komma ut i arbetsmarknaden vilket resulterar till att man inte heller kan skaffa bostad. För mig så bor jag även med min son några mil utanför staden, vilket gör allt mycket svårare. Jag har boende som jag “äger”, föräldrarna som underhåller, även bosatt i hemmet vi har tillsammans. Jag behöver körkort för att sedan kunna skaffa jobb (om man får nått), bil för att ta mig dit. Men även en bil för att kunna ta sablars körkortet då jag vill ta automat. Behöver övningsköra både hemma och på körskola. Så för mig ser det ut så här. Bor långt utanför staden, måste skaffa bil, ta körkort, försöka få jobb, flytta & där efter starta upp ett liv. Men har sammhället tänkt på hur man ska kunna lösa sånt här utan tillräcklig inkomst..??

Sen har jag som mål att flytta till annan ort med men då behövs ju jobb och boende igen. Hur matchar man in det liksom? Allt känns så krångligt för oss yngre nu för tiden. Speciellt när man är ensamstående till ett barn som går in i alla olika trotsåldrar 🤦‍♀️💕
Sen har jag även andra mål och planer kring jobb om det verkar helt omöjligt i denna värld. Mer om det nån annan gång.
Nu får ni ha det fint!

MLSTY
Kram kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.