Moa

Hur är det egentligen

Hej finaste ni. Vill börja med att säga hur fina ni är som fortfarande kikar in här (och på youtube) trots att min uppdatering är väldigt dålig och jag nästan bara klagar när jag väl skriver.

Men vet ni, just nu är det faktiskt lite sisådär. Som ni vet har vi varit sjuka i tusen år vilket tagit så mycket energi från mig. Häromdagen hände också saker som gjorde mig väldigt ledsen och den här veckan har mina tankar kretsat kring nästan bara det. Vad som hänt kan jag inte berätta för det är inte min historia att berätta, men det har varit tufft för mig och tagit väldigt mycket energi.

Nej just nu är det inte så bra, jag går bara runt och hoppas att jag ska få ny energi. För nu är jag så matt och trött. Jag vet att jag jämnt säger, nästa vecka, NÄSTA VECKA! Men det är för att jag känner och hoppas så mycket på att nästa vecka är bättre.

Jag ligger efter med jobb, med skolan och det stressar såklart också. Nu vet ni varför det är tyst här och på youtube. Jag kommer komma tillbaka för detta är det roligaste jag vet men jag behöver tanka ihop lite energi först. Youtube är också superroligt och jag vill verkligen fortsätta med det, så det kommer också ske! Men jag vill inte göra videos halvhjärtat och det är vad som kommer bli om jag gör en video nu. Men NÄSTA vecka hörrni, då satsar jag på att vara tillbaka, haha! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.