Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Vad jag har pysslat med senaste veckan…

Jag är i slutfasen av en termins intensivt matematikdidaktikspluggande. Den senaste veckan har jag suttit med en Hemtentamen i Geometri och mätande. Ingen ”piece of cake” precis för en humanist, men nu har jag lämnat in den och jag tycker att jag har gjort ett bra jobb (utifrån min mattehjärna som är på lågvarv). Nu kan jag pusta i två dygn – på måndag kväll läggs nästa Hemtentamen ut. Denna gång i ”Mönster och Samband”. Den känns genast mycket svårare… räkna stenplattor mm..*huga*

Om jag får godkänt på allt jag gjort har jag plötsligt 15 poäng Matematik! (ropar inte hej…)
Till jul är planerna att ha 15 poäng till och då har jag 30 poäng och är superbehörig att undervisa i ämnet….*hoppla*

I alla fall… de vill ju ha en massa IKTinslag och bilder mm lärarna… och här kommer mina mästerverk från tentan..
(ni kan ju gissa vad jag skulle göra)


ok…är ni med på vad jag pysslat med????

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.