Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Påhoppen i bassängen?

Jag kanske skulle uppdatera er på hur statusen är i bassängen. Jag har tyvärr missat en del simpass senaste veckorna pga allergin & förkylning, men när jag varit där har det varit mycket lugnt. *tack*Innan har de ju utstuderat gjort det surt för mig, men nu inser de kanske att mig terrar man inte eftersom jag vill fokusera på min simning(nått de inte riktigt gör). Valrossarna är alltså lugnare(nu). De andra två damerna då? Jo en av dem har jag inte sett sen hon hoppa mig(inte hennes karl heller) – skönt!
Den sista damen som blev stressad har nyligen genomgått en hjärtoperation – så ja jag förstår om hon blir stressad. Jag fick reda på det av en annan på simhallen. Så när jag simmar om henne håller jag superavstånd och så…. Det har plötsligt resulterat i att hon berömt mig för jag visar sån hänsyn och är typ bäst på att hålla avstånd. TACK!

…sen muttrar jag däremot över att min hare ökat till 3 pass i veckan och dessutom har börjat prata med mig… Varför?!?! Han hade mage att undra häromveckan om jag var SLÖ på tisdagspasset… Allvarligt – han har alltså koll på min simning precis som jag har kolla på hans…??
Nåja – jag är i alla fall bättre än så länge – han kör ju max och tröttnar av(kör 60min). Jag kör ju inte längd efter längd i 60 min jag(förutom när jag räknar och det händer ett par ggr i månaden)
Han är i alla fall trevlig – alltid nått….

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.