Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Ännu mer påhopp i bassängen – droppen…

I morse begav jag mig till simhallen med en klump i magen (tack för all peppning). Det borde vara lugnt tänkte jag – ingen av…. skulle vara där och det flöt på bra. Hade inte riktigt den energi jag hade velat, men spände mig nog lite pga omständigheterna. Sen… bara händer det… En kvinna (som även simmade i går och antagligen då tagit lärdom) börjar bete sig konstigt. Hon vänder långt innan längden är slut…och då precis FRAMFÖR mig då jag ska simma om. Så håller hon på stadigt i några längder… BARA när jag är i närheten -INGEN annan. Jag börja ana oråd och verkar undrande till detta beteende. Då brakar det löst igen. Hon börjar fräsa om att jag ska minsann simma på snabbanan och jag stänker minsann vatten på henne och hon är rädd för vatten..eum?? Återigen tjatet om att på motionsbanan ska det vara LUGN o RO och LÅNGSAMSIM… Då brast allt! Jag böla och böla och böla… hypervetilerade nästan. Hur dum kan en vuxen människa vara?Då kom min ”polare” Gisela som simmar på tisdagar och som jag hade berättat för vad som hände i går. Hon skrek ”Lottis, skit i vad de där jävla kärringarna vräker ur sig” Damen säger att hon minsann inte är en jävla kärring… Gisela: Jo du är en jävla kärring!.. Då blev damen mesig…
Hon tyckte jag skulle simma på snabbanan. Just där simmade Gisela och damens man…damen man som simmar som en väderkvarn. Hans bentag i crawl är vanliga bröstsimtag och han är ute med armarna horisontalt så man fick ducka…och långsamt simmade han. Har jag sagt något till honom hur j-la fel han var i bassängen. Nae!!! Hade god lust, men varför ska han få skit för nått han kvinna gjort.

Jag simmar vidare på skakiga ben(och armar) – gråter vidare lite … på den hemska banan där jag tycker alla dessa kärringar hör hemma!
Kunde inte slappna av på motionsdelen då jag ju skulle råka skvätta vatten på häxan.

När jag var klar så gick jag till receptionen och pratade med dem – ff skakis och lessen. Berättade vad som hade hänt i går och i dag…. Kvinnan som jobbat där i alla dessa år jag simmat blev asförbannad och undrade om de fanns där just då…Nae det gjorde de ju inte(dagens hade gått upp innan). Då sa hon och hennes yngre manlige kollega att om de minsta lilla piper ska jag säga till dem så de får ta ett snack med dessa kvinnor.
Jag frågade då specifikt om begreppet ”Motionssim” . Damerna visste ju sååååå säkert vad det är – att simma lugnt, fint, långsamt… inga andra får simma där. De bara garvade..
Motionssim är att man simmar RUNT och HÅLLER TILL HÖGER inget annat! Man får simma om hur mycket man vill och man får INTE ligga i bredd. Då får de simma på lekdelen…

Jag har alltså SIMLAGEN på min sida! Borde känna mig nöjd….. Så nu får vi se hur det blir i morgon. Om det är nån som anfaller mig i morgon ska jag bara kliva upp ur bassängen och gå och hämta personalen…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.