Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

SATSar de för mycket?

Jag är en hängiven SATSare! Jag är dem trogna sen jag köpte kort 2000 och tränade på Hötorget. Då fanns inte många anläggningar i deras regi. 2002 började jag jobba i Vasastan och naturligt blev att jag gick till SATS Vasa(i dag Odenplan) Allt efter åren har gått har nya SATS poppat upp som svampar. När vi flyttade ut i ”förorten” (Läs Bajenland) 2004 så öppnade man lägligt nog i Farsta i augusti samma år.Farsta har blivit hemmaSATS för mig, men sen ett par år tillbaka har Ebba oxå hakat på SATS trenden och deras egna barndans ”Absloute Showkids”. Den är på Odenplan … Så jag hänger på Odenplan på lördagar och Farsta på söndagar och det känns tryggt! Denna vecka har jag dock återvänt till Hötorget på gästspel…
Dit jag ville komma var att man nu öppnat superanläggningen Spårvagnshallarna. Jag o Ebba var på invigningen och då såg jag inte så mycket av själva utbudet… I dag fick jag bege mig dit då stackars tjejen som skulle öppna Odenplan fått fel nycklar.
Jag kan säga att jag INTE komma träna på Spårvagnshallarna om jag inte måste. Det är rörigt, man kan inte kombinera övningar för det ligger i tre våningar och anläggningens affischnamn verkar vara ”Hot Mojo” De har inte ens gym(pilatesbollar) – är jag gammalmodig som vill ha en sån när jag tränar!
Nä i morgon är det Farsta som gäller – där vet jag vad jag får=)!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.