Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Inne i MelloDimman – Deltävling # 4

Pga 40-årsfest (en MYCKET trevlig sådan) missade jag gårdagens deltävling… Som tur är finns ju SVT Play och jag har då tittat i kapp.
Jag trodde att gårdagens relativt starka startfält skulle leverera bättre låtar!

#1 Charlotte Perelli – Nånting fattades! Sen ska hon inte ge sig på att dansa. Det såg bara konstig ut. Hon kunde byta plats med C&L och fått en AndraChansen biljett i alla fall…

#2 OPA – Trodde på den innan jag hade hört den…men nej…hade den vara på grekiska så kanske kanske den varit bättre. Nu lät det bara konstigt!

# 3 Dynasty – I liked them! Jag hoppas verkligen de kniper en av finalplatserna till Globen nästa helg! 2000-talets Europe liksom.

# 4 Chrille& Lotta – ursäkta…för det första tota i hop två av de värsta som finns i nöjesSverige. Om Lotta är värre än Chrille. Jag tål bara
inte den kvinnan och hon ska vara min namne ”hrpmpf”… Låten var skittrist, de var inte synkade . Chrilles ton var jättekonstig…lät illa.
Nä de skulle ÅKT UT!!!

# 5 Hanna Lindblad – Varför sjöng inte Linda Sundblad låten själv? Så trist låt!

# 6 Axel Algmark – Ok… undrar vilken svensk sångare han har som Idol??? Allvarligt! Hade den riktiga upplagan varit med hade han LÄTT gått vidare på bara sitt namn(H.H är initialerna)

#7 Lisa Miskowsky – först blev jag besviken – inte en lugn låt!!!!! Lyssnade en gång till…ok… den är bra och inte rålugn. Globen it is! Rätt röstat Sverige. Hon är ju så j-la vacker  och skriver så bra musik!!

# 8 Danny – Besvikelse #2… lät ju illa illa – kändes rörigt… Men visste ju att den gått vidare. Sedan när han fått sin finalplats och sjöng igen ..DÅ levererade han som han ska och det lät helt toppenbra. Låten är en sån man måste höra några gånger innan den sätter sig. Ska bli coolt att se scenshowen!

Rätt två till Globen – även om jag hade velat se Dynasty där oxå!

Lisa & Danny=)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.