Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Läxa : Andas med magen…Hopplöst fall???

Så har man varit hos Harry Kiropraktor på besök… Detta med att han skulle rätta till en låsning eller så kunde jag ju fetglömma big time =(.
Han började med att ställa helt omöjliga frågor… När i mitt hittills levda liv hard jag ont i ryggen första gången? Eum?Ja … när jag var gravid med Ebba kanske??? Eller?
Jag kommer ärligt inte i håg om jag hade ont i ryggen innan – inget jag kan ha lidit av i sånt fall. Sen ville han veta vad jag gjort för att få ont! Ja, jag tycker ju inte att jag gjort något speceillt så vad svarar man på det? Jag skämdes nästan för att jag inte gjort research(!?) på mig själv.
”Åtgärden” i dag var att jag fick ligga på britsen med benen uppe på en ”kub” så det blev 90 grader. Jag skulle sedan andas med magen på olika sätt och andas vid sidorna.
Min muskulatur är tydligen svag i bålen…*fattar nada* och nu ska vi träna upp det.
Grejen är att efter ha legat en stund och få känna och träna på hur man ska göra så var det till slut skönt. Jag skulle lätt kunna ligga och sova så där(men det går ju inte…väl).
Nu har jag fått i läxa att 2ggr per dag i ca 5 minuter andas och sen ska jag tillbaka på tisdag. Jag har börjat tänka på hur jag gör när jag böjer mig och ja inte gör jag rätt. Jag böjer mig som om jag är stelopererad på över- och underkroppen med bara ett gångjärn som böjer. Man ska tydligen böja knäna..hmm.. Att jag inte gör det(tror Micke) är att jag har kassa knän och rationaliserar bort alla knäböj…
Nu ska Lotta börja göra rätt så kanske jag slipper ”ryggen går av”-känslan som jag har nu. Sedan kan säkert ryggont vara stressrelaterat dessutom, men hur man ”botar” det är en svår nöta att knäcka i dagsläget.
Jag pronerar i alla fall och höger knä roterat inåt – men det visste jag redan.
Största fasan just nu är att jag inte ska kunna köra Plankan som jag verkligen nu får till och orkar, men känns det i ryggen gör man fel säger Harry…BLÄ!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. suss sollerman

    Skriv din kommentar här
    Hur ska du ens överleva fram till tisdagens återbesök.
    Du måste i så fall ha världsrekord i att hålla andan (24 timmar – 2gr 5minuter = 23 timmar och 50 minuter,).
    Vad sa du läkaren hette?

  2. suss sollerman

    Skriv din kommentar här
    Hur ska du ens överleva fram till tisdagens återbesök.
    Du måste i så fall ha världsrekord i att hålla andan (24 timmar – 2gr 5minuter = 23 timmar och 50 minuter,).
    Vad sa du läkaren hette?