Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Vår Barnfria dag

I går var det vår förlovningsdag – och varje år så hoppar min mamma in och har kidsen i samband med det så vi kan få bara vara… Så även i år, MEN denna dag startade med läkarbesök för mig då jag aldrig blir bättre. Nu har jag fått samma medicin som Ebba plus tabletter som ska hjälpa till som slemlösande. I natt har jag ena stunden haft svårt att andas och andra hostat som en tok…
Har whiskeyröst…
Så nu är det meningen att vi ska hitta på något kul. Tur att vi inte bokat in saker som vi brukar för jag tror inte jag orkar länge i dag(borde eg. ligga hemma).
Ska hämta ut mina piller och börja direkt så jag blir BRA!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.