Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Jakten på Ery-Max

Det där med att glida ner till Apoteket Hjärtat här i ”byn”(Gubbängens Centrum) och bara hämta sin medicin blev en mardrömsförmiddag. De har helt enkelt inte Ery-Max, men trodde att det skulle komma på måndag! Alla andra Hjärtat apotek hade inte heller den..Desperat och hostig får jag numret till Apoteket(ni vet det som var Apoteket med stor A)för att kolla om något av deras apotek har den. Nix pix…Ringer Apoteksgruppen – samma där.
Jag får alltså ringa tillbaka till närakuten när det har konstaterats att Ery -Max inte kommer komma på marknaden på ett tag(leveransproblem eller nått).
Efter många om fick jag ett nytt recept på Abboticin Novum – något likvärdigt det andra. Jag ringde till det första apoteket(i Gubbis så jag inte gick i onödan..) Tur var väl det  – för inte hade de det heller*argh* Hon letade och hittade att de hade EN förpackning kvar på Norrtullsgatan inne i stan…BOKA!!!! Jag ringde Micke som var inne i stan och han fick gå dit för att hämta det – UTAN MITT LEG. Han var tydligen väntad – jag vet inte om kollegorna i Gubbis personligen ringt och berättat om denna desperata varelse…
Nu har jag i alla fall mina piller och nu kanske jag kan bli FRISK!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.