mikaelanorling
Mikaela Norling

mikaelanorling

Annons

Ambulans och Akuten 2 gånger under samma helg

Hoppas ni har haft en bra start på veckan!

Vi har haft några dagar som har varit otroligt tuffa för oss.. för en vecka sedan blev jag magsjuk men skönt iallafall att Elton och Elias klarade sig. I fredags var vi på kyrkis och myste med Johanna och Saga med en fika på fricks. Packade lite eftersom vi skulle åka till Stockholm dagen efter. Natten till lördag vakande jag för att Elton var ledsen, då har han fått feber och var jättevarm… vi gav honom alvedon och somnade om.

Vi valde att fortfarande åka till Stockholm. Men han sov i vagnen nästan hela tiden så det var skönt för honom. Vi var på underbara babymässan, men blev väldigt besvikna då den var mycket mindre än vi tänkt oss. Det var dessutom nästan enbart försäljningar och inga aktiviteter, föreläsningar eller annat lärorikt innehåll.

Efter det åt vi lite lunch och gick sedan till hotellet för att vila lite. När vi var på hotellet fick Elton mer feber så vi ringde till 1177 och dom tyckte att vi skulle åka till akuten. Så vi tog en taxi och åkte in till akuten. Jag tänkte att nu kommer vi få sitta i flera timmar och kommer aldrig få någon hjälp. Men shiit vad fort det gick och vilken skillnad på sjukvård, dalarna har mycket att lära sig. Vi åkte in 15:30 och var helt klara 17:15. Då hade dom tagit lite prover och vi pratade med läkaren 2 gånger. Hittade dock inte vart febern kom ifrån, men var ingen fara iallafall. När vi var klara där åkte vi tillbaka till hotellet för att sedan gå ut och äta på kött och fiskbaren. Jag åt räkor och en Crème brûlée till efterrätt. Så sjukt gott. Efter middagen så gick vi till apoteket för att handla Ipren eftersom alvedonen inte får ner febern riktigt. När vi kom till hotellet så tog vi tempen då var den uppe i 40,3. Ringde 1177 som bad oss åka in igen men vi frågade då om dom inte kunde skicka en läkare till oss. När vi då pratade med läkaren som skulle komma till oss så blev Elton ännu sämre och började helt plötsligt kräkas över hela mig och va slö.. då valde läkaren att skicka ambulans. Ambulansen kom och Elton blev piggare så vi valde att stanna kvar på hotellet eftersom allt såg bra ut.

Vi sov sjukt bra och vaknade redan vid 06 och var jätte hungriga på hotellfrukost. Åt så vi fick ont i magen🙈

Vi bodde på Scandic haymarket så sjukt fint hotell. Väldigt skönt att bo så centralt så det är nära till allt😍När vi kom hem till Rättvik igen så kollade vi febern på Elton då hade han 40,3 och fick jätte ont i magen när han böjde sig framåt. Vi valde då att åka in och kolla det eftersom man inte ska ha ont i magen och ha feber samtidigt.

När vi väl kom in så tog dom det på väldigt stort allvar fick ett rum men sedan blev vi bortglömda😓 vi var på akuten ifrån 17:30 till 02:00 innan vi fick träffa en läkare. Bad dom då ta tempen igen och då hade han 40,7. Läkaren visste inte heller vad febern kunde bero på men om det fortsatte så skulle vi söka igen.

Nu är han äntligen feberfri och vi var på mammababy träning och kyrkis idag. Sedan tog vi en promenad så att han fick sova i vagnen. Just nu ligger vi i soffan och kollar på Norge-Sverige som möter varandra i fotboll. Ska snart gå och lägga mig med lillen som sover i Elias famn😍😍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons