Michaela Oravamäki – mammalivet & vardagen
michaelaoravamaki

Michaela Oravamäki

Annons

Nu är det mycket att ta tag i rutiner, dop & energisamling

Vädret var så vackert igår trots att det var -21, jag skrev ju dessutom om att Inez låg inne i vagnen och sov medans jag skrev här i bloggen. MEN det varade bara i 30 minuter sedan under lunchtid igår fajtades vi i 3h .. hon var super trött men hon vägrade sova någonstans hon är ju van vid sina 2-3h utomhus på förmiddagen. Det slutade iallafall med att hon vann, jag fick pölsa på henne kläder och köra ut henne i -18 dock drog jag in henne i hallen när hon hamnat i djupsömn och hon sov 1,5h!

I övrigt är jag så nöjd med utsikten från vårt hus, det ser inte så fint ut på bilden men det är perfekt med soluppgången mot sovrummet, köket och hallen. Vi ser ut över åker och där nere är sjön. Så fint!

Idag är det Tisdag och jag börjar känna stress inför dopet på Lördag, rosetten till klänningen har inte kommit ÄN och jag börjar fundera om jag måste beställa något annat utifall den inte hinner komma. Lite ballonger och annan dekoration är beställt. Annars idag ska Inez få sova ute som vanligt och jag ska passa på att duscha under tiden. Sedan ska vi ta en tripp in till Byn och hälsa på Marie och lilla Linnea, det blir en alldeles lagom Tisdag.

Inatt krånglade Inez till 1000 med sin sovning, jag vetinte hur vi ska få ordning på hennes sömn på natten. Innan jag kommer in i rutiner med detta och jobbet kommer jag nog vara en zombie. Min kropp behöver SÅ mycket sömn, det är bara sånn jag är. Menmen, tids med att hon blir lite större kanske sömnen blir bättre också.

Hur ser en dag ut med mat/sovning ut för era 6månaders?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons