Hanna och hennes grabbar

Promenaden tar längre tid…

Onsdag hörni och veckans första inlägg. Nu märks det att vi går mot varmare tider, jag är helt slut av värmen och jag dricker så fruktansvärt dåligt med vatten. Men denna vecka var det extrapris på ramlösa så nu dricker jag. Ja jag vet att man ska dricka kranvatten, men jag har så svårt när det inte är kolsyrat. Visst kan jag göra eget i sodastreamen, men när jag har tappat det helt, så som jag har det nu, är det alltid bäst att jag börjar med smaker som jag tycker om, sen dricker jag mig mätt på dom (oftast typ 2-3 flaskor) och sen är det hemmabubblat som gäller. Jag vet hur jag fungerar och detta är bästa sättet så jag fortsätter på det viset.

Har varit lite dåligt med motion i veckan. Jag gick ut i måndags eftermiddag men det blev ingen rejäl promenad. Fördrev mest tiden medan jag väntade på att mitt paket skulle anlända till instabox. Det kom dock inte så jag skulle hämtat det igår när det kom, men precis när jag och mor min skulle gå ut, ja då började det regna. Det märktes att det inte skulle bli något rejält regn, mest bara lite fuktigt sådär, men det är störigt och vi väntade ut det. Dock föll det stora men få droppar resten av eftermiddagen så det blev aldrig att jag kom ut igen.

Men idag bestämde vi oss för att gå ut. Så vi åt frukost och sen kom mor. Lucas är ute hos mormor och morfar så när hon lämnat honom i skolan, kom hon till oss. Hon ska träna vid 9.30 så det är onödigt att åka hem igen. Så hon satt hos oss i knappt en timme, vi drack kaffe och sen stack hon till gymmet och jag och Jonas gick ut med barnen. Vi tog Xrundan (dåligt på dagens resultat) men det tog verkligen tid idag! Vi stannade och matade ankorna, sen skulle vi hämta mitt paket i Instaboxen. Då mötte vi en polare vi inte sett de senaste 2-3 åren. Eller jo ja någon gång har vi setts på stan men det är nog bara en gång gissar jag. Hur som helst, vi stod och snackade nörderi (film och serier) med honom innan vi hämtade paketet och sen vidare hemåt. Men då stannade vi i lekparken också. Så en runda som vi brukar traska på knappt 45 minuter, tog idag över timmen. Helt galet! Men det är ju bra saker vi stannar för eller vad man ska säga.

Jag hade tänkt att Jonas skulle ta lite kort när vi matade ankorna, men de var så många som ville ha mat så han fick hjälpa till för att dom inte skulle stå på mig. Så det blev inga bilder trots det fina vädret. Bjuder därför på någon bild från tidigare promenader.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.