Hanna och hennes grabbar

Kalas och Eurovision, träning och värme

Alltså vilken lördag vi hade igår! Vilket fantastiskt väder! Men det märks ju att jag inte tänker på bloggen, eller intstagram för den delen, för jag har inte tagit ett enda kort! Helt galet. Samtidigt får man väl säga att jag verkligen har umgåtts med alla istället.

Men dagen började med träning. På det gymmet jag går så har de ett pass som heter Lördagsmixen. Varje lördag kl 9.30 hålls ett pass av någon av instruktörerna. Nästan alla pass hålls i spegelsalen, men ibland gör de en blandning av spinning och något i spegelsalen också. Jag har gått en del lördagar faktiskt, det är lite roligt för de hittar på lite allt möjligt. Ibland har passet varit en lansering för en ny release från Les Mills, ibland är det tabata och ibland är det två instruktörer som samsas och lägger ihop.

Igår var det Sara som höll tabata och Tone. Tone är ett koncept från Les mills och det är allt jag kan säga. Passet var fruktansvärt. Det var bra, men det var fruktansvärt. Vi började med en uppvärmning från Tone som jag nästan skrattade mig igenom eftersom jag inte hängde med. Men till slut satte jag de. Sen var det tabata med olika fokus.  Vi körde 4 tabataslingor. Sen blev det tre låtar från Tone. Och sen fortsatte hon med tre eller fyra tabata till..! När det är tabata på schemat brukar de ha 5-6 stycken sen är man trött. Nu körde hon en blandning av tabata och tone så det blev extremt mycket. Jag var så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men som sagt, passet var bra, jag genomförde allting och ärligt talat, det är så trött jag vill vara i kroppen. Men den känslan varade bara i typ fem minuter. När jag hoppade på cykeln så var jag redan återhämtad från slutkördheten.

På eftermiddagen var det dags för kalas för min svägerska som fyllt 40 år. Vi var många – hela min sida av familijen samt hennes två systrar med barn och mamma. Alla gubbar stannade hemma kan man säga på den sidan. Massor av barn, Gabriel sprang barfota i gräset för första gången, Mikael satt i gräset för första gången och Lucas hoppade studsmatta. Gabriels favorit på hela kalaset var en pilatesboll, han har nog aldrig sett en så stor boll tidigare.

Vi åt efterrätt och sen begav vi oss hemåt. Även denna gång promenerade vi, vi bor ganska nära varandra men det som skiljer oss åt är en jobbig uppförsbacke, så det känns i värmen att gå. Hemma fick Lucas äta kvällsmat eftersom han inte åt något alls på kalaset. Det är ju nackdelen. Så det var bara att sätta honom i köket. Han hade inte ätit på 8 timmar och då åt han knappt heller.

Och sen spenderades resten av kvällen framför Eurovision. Jag hoppades att Loreen skulle vinna för jag tycker hon har en bra låt. Den är mäktig, men är den eurovision? Nej det tycker jag inte. När juryrösterna var klara så trodde jag hon skulle vinna. När Finland fick sina röster trodde jag dom skulle vinna. Och sen får hon tillräckligt och vinner! Det är häftigt! Kul med ännu ett eurovision i Sverige. Lucas vill åka på finalen så vi ska se om vi kan få tag på biljetter till honom och mig. Vore kul om vi kunde det just för att han vill åka. Han vill ju aldrig göra sådana här saker annars.

Så det blev en riktigt bra lördag för vår del. Men bildlös. Det är skönt att inte sitta med telefonen jämt, men det är ju tråkigt att man nu har så lite bilder. Ett tag tog jag kort hela tiden, nu lägger jag ifrån mig telefonen mer och mer.

Tycker ni att rätt låt vann?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.