Hanna och hennes grabbar

Ny vecka, ny energi

Jaha då var måndagen här och den har startat i ett rasande tempo kan man väl säga.

Jag åt frukost med Gabriel och Lucas, medan Jonas tog upp Mikael och han fick äta lite efter de andra. Direkt när Lucas gått till skolan, hoppade jag in i bilen och körde till Maxi. Veckans storhandling fixad! När jag kom hem var jag på Jonas med att han ska ringa om bilen idag. Vi behövde dels ringa Magnus, han som sålde bilen, för att berätta att vi fått hem ägarbytespapprena på Jonas gamla bil. Det är så märkligt, vi hittade inte den blå och gula lappen på golfen när vi väl skulle sälja den. Eller jo vi hittade den blå, men den gula fann vi aldrig. Jonas kan inte ens minnas att han fått någon efter det ägarbytet. Vi fick helt enkelt beställa nya papper och så fick Jonas ringa om siffrorna så att de kunde flytta över hans bil. Sen ringde vi Holmgrens om att vi behöver en nyckel till samt att den nya och den vi har ska kodas om. Någon på Skobes i Tranås har lyckats slarva bort extranyckeln till vår nya bil så vi skulle bara säga till om dessa saker och så skulle Skobes stå för kostnaden. Det bli ju en del eftersom det ska kodas om och lite. Check på dom grejerna.

Holmgrens behövde en bild på nyckeln så Jonas åkte dit medan jag promenerade till nästa affär – Lidl. De har billig spetspaprika, potatis och passionsfrukt denna vecka. Så jag handlade dom grejerna när jag ändå var igång. Behöver potatis imorgon tror jag. Så nu är klockan lite över 12 och vi har hunnit med massor, det märks för jag är jättetrött i huvudet nu. Med andra ord så ska jag lägga mig på soffan nu tills Jonas åker om ca 30 minuter och vila lite. Sen kan jag inte vila mer. MIkael sover i vagnen och är inte fastspänd så jag vill inte missa att höra honom.

Har ni haft en bra start på dagen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.