Hanna och hennes grabbar

Vilken kväll!

När jag åkte hem från Jönköping tidigare idag, passade jag på att svänga in till Helges. Det är den lilla ICA-butiken i stan. Jag tror det är ett ICA nära men det heter Helges och har alltid funnits i princip. De skrev i alla fall ut på Facebook för några dagar sen att man fick beställa bröd och få en bra rabatt. Så det gjorde jag. En låda med pågenlimpor (det enda valet som fanns) till ett fantastiskt pris blev det. Nu har vi bröd till grabbarna för ett par veckor framåt. Känns himla skönt faktiskt. Jag var inte den enda som var och hämtade och det blev många lådor beställda! Det var fullt av dom inne på deras lager. Så roligt att det blir bra när de kommer med sådana här erbjudanden. Jag vet att jag köpte våtservetter när ICA Maxi hade ett erbjudande på det också. Då var det en hel låda och den räckte hur länge som helst! Fantastiskt.

Väl hemma blev det inte mycket gjort förrän senare på dagen. Jonas hade varit hemma med barnen och allt hade gått bra. Dag två där vi får Mikael att somna runt klockan 10. Vi ska se om det hjälper eftersom han har en tendens att vakna på nätterna. Så han somnar runt 10 och sover tills lunch eller strax efter. Sen är han vaken medan Gabriel sover. Och när Gabriel går upp, ja då lägger vi Mikael. Vi får väl se om det blir bättre helt enkelt. Mikael somnar oftast bara i vagnen dagtid, så nu blir det promenader på förmiddagen, det ser jag fram emot! Jag hoppas jag kan komma ut på en tur även på eftermiddagen, det vore så bra för både barnen och mig.

 

Vi åkte till Maxi och handlade. Och en blev det att fixa med middagen. Än en gång grillat! Jonas hade koll på köttet och la det i marinad redan på morgonen. Så medan han fixade med grillen gjorde jag en sallad. Gabriel var på studsmattan och Mikael sov. När jag var klar inne, passade jag på att sätta mig ute och wow vilket skönt väder! Lite kallt men det var samtidigt skönt, ingen sol som brände en totalt redan. Så jag njöt av att känna doften från grillen och höra skrattet från Gabriel. Jag blir så glad av vädret just nu. Det är sol men inte stekhett. Vi kan vara ute utan att må dåligt helt enkelt. Nu hoppas jag det håller sig så här ett tag framöver.

Lucas åkte till sin biologiska pappa idag och kommer hem igen på söndag. Så han missar morgondagens kalas. Men så är det. Vi har bytt helger nu ganska länge så vi måste säga stopp någon gång. Så kalas och cruising missar han, men som sagt, så är det ibland. Man kan inte vara med på allting som händer. Det är imponerande att jag ändå skriver det, jag får nämligen lätt ångest när jag inte kan vara med. Som förra året när jag låg på Ryhov. Jag kunde inte vara med på något som hände hemma, och jag mådde så dåligt! Lucas verkar i alla fall inte må dåligt. Han vill åka till sin pappa och sen sitter han där och spelar tv-spel eller är ute och fiskar. Så jag tycker inte det är så tråkigt jag heller att han missar det vi ska göra, så länge han är nöjd känner jag.

Vad ska ni göra i helgen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.