Hanna och hennes grabbar

Testar nya muggar till barnen

I förra veckan blev vi trötta på Gabriels beteende med sin drickamugg. Idag använder vi en mugg som jag helt glömt namnet på men jag hade en exakt likadan till Lucas när han växte upp. Dom har alltid varit så bra, de håller tätt och den rymmer alldeles lagom mycket. Enkel och rengöra är den också.

Gabriel är jättenöjd med sin mugg. Men vi har några problem. Det allra första är att den säljs som genomskinlig med något motiv på, och ett färgat lock. Jättefina, men det är ofta vi inte ser den för att den är just transparent. Ett litet problem kanske, men när man letat igenom hela våningen för att hitta den där muggen är man lagom irriterad. Det andra problemet är att vi är inne på den tredje av dessa muggar. Trots att jag säger att dom är lätta att rengöra, har det hänt en gång att det blivit mögel i den. Det tredje är att på de två tidigare muggarna har Gabriel varit så hårdhänt med den att gummiplutten inuti som hindrar att den läcker, faktiskt lossnat och det är vatten (eller mjölk) överallt. Det går att sätta dit igen, ja, men till slut gör det inte det. Den lossna direkt. 

Vi bestämde oss för att testa något nytt. Så jag beställde hem Twistshake. Jag har sett flera stycken använda dessa muggar och får ofta reklam om det. Min kompis L har också använt sig av dessa och gillar dom skarpt. Så jag gled in på deras sida och hoppsan, de hade rabatt! Snabbt klickade jag ihop ett paket bestående av fyra muggar i olika storlek. 

När jag fick hem paketet gick det fort. De kom två dagar senare till Instabox och jag är riktigt nöjd med allesammans. Den champagnefärgade muggen med handtag har Mikael redan börjat använda. Första gången han använder hård pip. Det tog ett tag men han fattar den nu och dricker väldigt bra ur den. Hålen är större än vad han är van vid, men förhoppningsvis får han snart till även den biten. 

Den gråa är likadan fast större, och ja utan handtag. Tanken var att Gabriel skulle ha den, men han vågar inte. Så fort vi ställe fram den tittar han på mig och sen puttar han fint undan den. Den gröna har sugrör och den blå har en pip i mitten. Vi får väl se hur det blir med dessa. Jag är nöjd med köpet och jag är definitivt nöjd med färgerna! Härligt med lite färgklickar i tillvaron. 

Nu ska vi bara få Gabriel att första grejen med en ny mugg och sen det här med sugrör. Sen blir det kanon tror jag.

Har ni testat dessa muggar? Vad tycker ni?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.