Hanna och hennes grabbar

Tomat och paprika är på väg upp

Som ni vet planterade jag lite för några veckor sen. Alla tomatplantor är nu omplanterade i lite större krukor. Dom stack iväg direkt när de stod i fönstret i vårt rum. Paprikorna tog lite längre tid på sig, men är nu på väg.

I veckan sådde jag andra vändan paprika. Jag kunde ju inte så båda sorterna samtidigt då jag hade ont om plats. Men nu när tomaterna står på ett annat ställe, kunde jag fortsätta så.

Bilden där uppe är ett foto på det mindre växthuset man köpa på ÖoB. Jag funderade på de redan förra året. Så nu är jag igång igen. Jag tänker att om jag ställer det på en av våra två balkonger, kan jag under sommaren ha det som plats för mina grönsaker. Jag vill så spenat, basilika och lite sådant. Så det skulle ju vara perfekt här i, tror ni inte de?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.