Hanna och hennes grabbar

Fläskkotletter i ljuvlig sås

Till idag hade vi bestämt att vi skulle äta middag gjort efter recept ur Vivi Wallins kokbok. För er som inte vet vem Vivi är, kan jag berätta att hon är en profil som finns mycket på Instagram. Hon har två konton – mammasanningar och fixasjalv. På fixasjalv lägger hon upp tips och trix för att underlätta vardagen med barn, lätta pyssel och sådant. Mammasanningar är kontot som verkligen osar humor, med en hel del sanning. Hon har träffsäkra citat och videos på hur vardagslivet ser ut. En av hennes söner samt sambon är med i många videos och inslag och med mycket humor. Vivi bjuder också in till en mer allvarlig sida, både om berättelser från hennes egna liv, men också andras och genom samarbeten. Om ni inte redan följer henne, kika in och kolla hennes konton, hon är grym!

Åter till middagen. Vivi har skrivit tre böcker – en mammas överlevnadshandbok, en bok med massa bus som jag inte minns namnet på, samt en mammas överlevnadskokbok.

Kokboken är enkel att följa och alla recept är så smidiga. Recept för den stressiga vardagen eller den mysiga helgen. Det finns massor här! Och vi gjorde idag fläskkotletter i ljuvlig sås. Ett recept som finns under kategorin max fem ingredienser. Alltså detta var så gott! Såsen var verkligen ljuvlig! Oj det var så smidigt att tillaga. Kotletter i en ugnsform, blanda samman såsen och häll över. Låt stå i ugnen. Hur smidigt?!

Som sagt jättegott och vi ska fortsätta göra recept från kokboken. Det gäller ju bara att komma ihåg att man har en. Jag är så slarvig med sådant.

Lagar du mat efter kokbok?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.