Då jag hade min kollega på besök förra veckan så gjorde jag dem med Fjällbrynts getost och toppade med en liten klick fikonmarmelad. Det är nog min nya favorit!
Getost+fikonmarmelad+Krustader = Gott
Krustader med varm mjukost och något lite till är min favoritförrätt. Det är ingen förberedelsetid, du kan ha ingredienserna hemma länge utan att de blir förstörda, du kan mixa lite hur som, och de är gudomligt goda. Kom bara ihåg att det inte är någon idé att förbereda dem långt innan för om du spritsar ner mjukosten och låter dem stå så blir de mjuka istället för krispiga.
Du behöver
Minikrustader (finns i de flesta butiker)
Chevréost på tub
fikonmarmelad
Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Ställ upp krustaderna i ugnsform. Då ugnen är varm så trycker du ut en klick getost i varje krustad. In i ugnen sådär 5-7 minuter. De ska vara varma men inte brända. Ta ut formen med krustaderna och toppa med en liten klick fikonmarmelad.
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Chevre på tub, det har vi helt missat! Så smidigt, speciellt när godsaker som dessa ska fixas.