Matstugan

Fiskkakor igen, kan inte bli för många!

Fiskburgare med eller utan  bröd går alltid hem hos barnen. Rårörda lingon ger verkligen en guldkant till burgarna. Mums!
 
Du behöver
½ dl ströbröd
1 dl matlagningsgrädde
400-500 g torskfilé
½ gul lök
1 äggula
smör, salt, peppar
 
Gör så här
Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Skär torsken i mindre bitar. Finhacka löken och tillsätt. I med äggulan också. Mixa allt med stavmixer till en slät färs. Smaka av med salt och peppar.
 
Fukta händerna och forma biffar. Stek i rejält med smör,några minuter på varje sida. 
 
Rårörda lingon
300 g frysta lingon 
2-3 msk socker
 
Låt bären tina och strö sedan över socker. Blanda. Klart!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.