Matstugan

Stockholms bästa museum med barn

spårvägsmuseet

God morgon, idag blir det museum med Annie och vänner. Det ska bli så roligt. Jag älskar att gå på museum med barnen. Idag är också en perfekt dag för att hänga inomhus. Vilket museum det blir idag ska ni få se. Men tänkte jag skulle tipsa er om tre av Stockholms bästa museum med barn: Spårvägsmuseet  med massa bussar, t-banevagnar, häst och vagn osv är alltid en hit med barnen. De kan klättra in och testköra, undersöka och det är stora springytor.

Aquaria

Aquaria Vattenmuseum är ett fascinerande ställe för barn i alla åldrar. De har en alldeles egen avdelning för små sjöhästar och man kan vara med och titta när rockor och hajar matas. Även en väldigt härlig restaurang med fin utsikt över vattnet.

DSC_0072

Moderna museet med barn är magiskt.  Det rekommenderas varmt att gå med barnen på en barnvisning (de brukar ha barnvisningar på söndagar) och sedan till målarverkstan där de kan låta hela sitt skaparjag blomma ut. Helt underbart. Idag blir det dock ett helt nytt museum för oss. Har ni några favoritmuseum i Stockholm eller andra ställen? Tipsa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.