Matstugan

Matstugans Julkalender – Lucka nr 24

24dec

 

God Jul, Käraste Finaste Ni. Tack för att ni har tittat in, varit med och tävlat, gett kommentarer och förhoppningsvis även hittat ett och annat recept. Vad passar bättre på jullaftonskväll då barnen lagt sig eller man har umgåtts mer än nära med alla släktingar än att se en bra film? Idag vinner 10 av er TVÅ filmer var från SF Anytime. Jag kommer under dagen maila ut dessa 10 vinster via mail som innehåller två koder som ni kan använda på direkten på SF Anytime. Ni registrerar er gratis på SF Anytime och binder inte upp er för något. På SF Anytime hittar ni ton av bra filmer direkt från bioduken till SF Anytime. För mig blir det ikväll ett glas rött vin, lite pop corn och 12 Years a Slave eller American Hustle. Har ni sett dem?

SF anytime

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, lämna en motivering till varför du vill vinna två filmbiljetter. Tävlingen avslutas ikväll kl 20.59.

Vinnaren meddelas direkt under julafton via mail.  Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.  Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna L

    Filmmys frö småbarnsföräldrar är guld!
    Närhet, gemensam upplevelse och umgänge och spänning fast man är trött och tindrar så värst här i julnattens timma.

    GOD JUL!

  2. Jenny Olsson

    Våra småttingar vill inte längre sova, behöver egentid med min sambo vill jag lova! Rätt smart att kunna titta när man vill!

  3. Egzona

    Är jättegärna med! Det var verkligen ett tag sen jag var på bio, runt 2 år sen kanske? Det händer så sällan och jag vill så gärna skämma bort mig själv! Älskar att titta på filmer men det händer alltid hemma. Vore kul att titta på en riktigt rolig komedifilm med systern. 🙂
    God Jul!

  4. Carola

    Jag vill vinna för att unna mig lite vardagslyx med min älskade sambo. Det har varit ett tufft år för oss så vi skulle verkligen behöva det.

  5. liselotte

    Oj, precis att jag hinner. Vill vinna för jag och sambon kommer aldrig iväg på bio så detta vore perfekt, då kan vi ändå se på någon film, enklare och lättare här hemma. God Jul Liselotte

  6. Madeleine

    Autocorrekt är inte kul ibland. Skrev BioAnytimeBiljetter, men den skrev om till biobiljetter! Hoppas brorsan och hans fru får filmmys i julklapp <3

  7. Madeleine

    Tack för en mycket fin julkalender som jag tagit chansen och deltagit i, och tack för allt annat gott du delar! 😀
    Jag har precis fått en fin (och oväntad) julklapp från min bror och hans fru och känner att jag skulle vilja ha gett dem något! 2 biobiljetter hade varit perfekt nu! Perfekt att det kommer via mail också under kvällen! Hoppas jag är en av de lyckliga vinnarna! Kram och GOD JUL!

  8. Ina

    Är hemma med min fyra månader gamla son så att gå på bio får tyvärr vänta ett bra tag. Hade varit mysigt med lite hemmabio när barnen somnat.

  9. axdal

    bio är något jag tycker är något som är rätt dyrt. och för mig brukar inte prio vara ett biobesök men det är ju så dumt för det är ju så mysigt. men som student och tvåbarnsmor brukar tyvärr inte ett biobesök bli av och det skulle vara så kul att få gå på bio med min lästa dotter.

  10. Lina Eckerström

    Med två små barn hemma så är det sällan bara jag & mannen som hittar på nåt på tu man hand. Men en biokväll hade vart mer än välkommen 🙂

  11. Hanna Fornhem

    Det vore roligt att vinna! En riktig hålla-i-handenfilm till vuxna och så en familjefilm så kan barnen bjuda över grannbarnen, se film och rensa skåpet på julgodis 🙂

    Må gott!

  12. Jasmine

    Velat vara hjälte sen jag var tio.
    Lever genom film och bio.
    Tarantino är min husgud!
    Det är ovanligt för en brud!

  13. Ann-Kristin B

    Brukar alltid gå på bio med dottern på jullovet men i år ligger vi hemma med snoriga näsor och höftvärk (för min del) hade varit mysigt om vi kunde ”bia” hemma i soffan istället.

  14. Marike Wikström

    ÄNTLIGEN! är hela familjen samlad. Det är inte ofta så jag njuter av varje sekund. Jag och maken kryper gärna upp i soffhörnet tillsammans med våra 3 söner och tittar på några härliga filmer. Då finns också möjlighet att äta upp lite av allt julgodis och njuta av en god lingonglögg.

  15. Matilda och Fredrik

    En vilsam stund efter flytt och all kartonguppackning hade passat mer än väl för oss! Julkram till er alla!/Matilda och Fredrik

  16. Jonna Tiensuu

    Varför jag ska vinna.. Hmm, jag sambon och sonen ligger hemma i magsjuka på självaste julafton..
    Vore kul med någon ny film att kolla på idag.. När allt annat går emot oss..

  17. Emelie

    Jag vill gärna vinna detta till mig och min man för nu kommer vi inte iväg på bio när vår dotter är så liten 🙂

  18. Emelie Edholm

    Om jag skulle vinna två biobiljetter skulle jag vilja bjuda min bästa vän på bio. Hon har precis flyttat från sin pojkvän och har lite pengar, det skulle jag vilja liva upp och bjuda henne på bio.

  19. Malin Kinberg

    Det här vore toppen till min sjuke man som för tillfället tillbringar mycket tid i sängen. Han kan behöva lite förströelse och det är inte helt enkelt att få till något vi kan göra tillsammans. En filmkväll vore riktigt mysigt.

  20. Tina Carlström

    Tänk att få överraska min systerdotter med en bra film. Sen min son kom har vi inte fått så mycket tid till varandra och då vill jag gärna få umgås med henne på egenhand. Hon hade älskat detta!

  21. Joanna

    Vi var ganska flitiga biobesökare innan vi blev föräldrar i våras. Att ”gå på bio hemma” passar oss mycket bättre nu. Så får vi lite mystid tillsammans ändå =)

  22. Sofia

    För mig är det första julen som firas helt själv, min syster är med hennes sambos släkt och inte velat tränga mig på någon vän. Känns faktiskt helt okej och kanske mysigt att fira julen själv men kanske inte känns lika kul ikväll så då vore filmerna kanske en trevlig avslutning iaf. =)

  23. Mirjam

    Åh, vilket pris! Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar att se på film – det kan verkligen förbättra en jobbig dag! 🙂

  24. Åsa/teasa

    Gud jul själv och tack för alla tävlingar. Voreen härlig avslutning på julhelgen att kunna njuta av en bra film med familjen.

  25. Camilla

    Är gärna med!
    Skulle vilja mysa ner mig i soffan med maken och titta på film när barnen har somnat.
    Han har blivit sjuk och ska inte fira jul med oss ute på torpet, känns så tråkigt 🙁

    Tack för en fin kalender och GOD JUL!!

  26. David Thorlund

    Många säger att film är bäst på bio, men det är inte riktigt högst på min prio.
    Däremot mys med barnen och min kvinna, och det skulle vi få om jag nu vinna!

  27. Eva Renström

    Jag saknar att kunna se en riktigt bra film på tv! Har ingen filmkanal eller så och på de kanaler jag har visas sällan någon sevärd film.
    Det vore toppen nu när jag är ledig/arbetslös!

  28. Jane Larsson

    Jag har jobbat galet mycket nu innan jul, så tid med familjen har det knappt blivit. Jag vill ha en myskväll ikväll med min sambo när barnen gått och lagt sig. Och vad passar då bättre än att avrunda kvällen med en bra film?! Och imorgon kanske vi kan se en med barnen också, kanske Frost, som dom så gärna vill se!

  29. Johanna E

    Tack själv för alla tävlingar 🙂
    Detta passar oss perfekt då både jag och min sambo är ”skiljsmässobarn” dvs. vi spenderar våra jular i en bil mellan diverse julfiranden. Det är därför så skönt att komma hem och bara vara vi två på kvällen. En härlig film vore den perfekta avslappningen ikväll. GOD JUL!

  30. veronica hedlund

    Jag skulle vilja vinna så vi kan se någon riktigt bra film och mysa med under ledigheten vi har tillsammans nu. Kram veronica

  31. Carola Wahlström

    Vi använder inte SF Anytime själva men jag vinner gärna ändå och ger en extra julklapp till svärföräldrarna som älskar att hyra film på deras TV 🙂

  32. Annika Andersson

    Vi har rätt nyligen köpt en smart-TV, så nu kan vi också se på SF anytime. Men vi har inte provat det.

    Håller tummarna för att jag får ett mail om filmer så jag och min man kan mysa ner oss i soffan i jul och titta på film. Och självklart med en stor skål popcorn! 🙂