Parmesankex superduper drinksnacks – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Parmesankex superduper drinksnacks

parmesankex

Världsgott drinksnacks! Parmesankex med lite rosmarin. De är salta så inte så mycket barnkex, Magda och Annie var grymt besvikna, de trodde det var söta kex. Inget för dem desto mer för oss vuxna. Ni kommer älska dem. Passar väldigt bra till Prosecco/Champagne/mousserande drinkar.

parmesankex

Du behöver (ca 20 st)

160 g smör (rumsvarmt)

160 g vetemjöl

60 g riven parmesan

2 kvistar färsk rosmarin

salt,peppar

 

Gör så här

Sätt ugnen på 180 C

Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesan med lite salt och pyttelite peppar, gärna i matberedare. Dra av bladen från rosmarinkvisten och hacka i lite mindre bitar och blanda ner i degen.

Rulla små bollar av degen och platta till lite. Lägg på bakplåtspapper och in i ugnen cirka 15-20 minuter, tills de blivit lätt gyllenbruna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.