Obegränsat Karusellåkande på Parken Zoo – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Obegränsat Karusellåkande på Parken Zoo

Parken zoo

Vi avslutade Parken Zoo, i helgen, med obegränsat med karuseller. De hade varsitt åkband som kostade under 200 kr styck. Barnen åkte och åkte. Grodan, som var ett mini-uppskjut åkte jag med dem 4 gånger. Karusellerna passar nog bäst barn i åldern 2 till 8 sådär. För Annie var det bästa att hon fick åka alldeles själv utan mig på flera av sakerna.

Parken zoo

Masken blev Magdas favorit och hon kände sig modig när hon vågade släppa taget och hålla händerna i luften. Rose-Marie vågade också släppa händerna en liten stund;-)

DSC_0139

Luftballongen fick de åka helt själva, så den åkte de flera gånger upp och ner. Det är sådär lagom stort tivoli och inga köer direkt. väldigt mysigt. De åkte en massa och vi hade en liten glasspaus i mitten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.