Alexander kommer ge lite träningstips! – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Alexander kommer ge lite träningstips!

En gång i månaden kommer Alexander Öqvist skriva här på Matstugan om träning. Han kommer ge tips om allt från hur man får en platt mage till hur man ska äta då man tränar. Jag är så glad över att Alexander vill ge med sig av sina träningstips här på Matstugan! 
 
Alexander Öqvist är en kille på 25 år uppväxt på Södermalm i Stockholm. För tillfället bor Alexander på Malta med sin flickvän och driver eget företag som Personlig Tränare och träningsbloggen www.noregrets.se . 
 
Ps. Det första träningsinlägget kommer idag och handlar om hur man får en snygg mage:-)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.