Vad är planerna för dagen? – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Vad är planerna för dagen?

God morgon God morgon! Åh, idag ska vi till min nära vän och hennes familj. Jag håller på att packa blöjor, badkläder, solkräm mm. Det är alltid så mysigt hos dem. Om det blir som förra sommaren så blir det ett antal poolbad, stoj och stoj, lunch och lite prat och kaffe. Men jag har faktiskt lagt in ett tidsinställt recept på burgaren vi åt i veckan så den kommer strax: rökig, saftig burgare med coleslaw med fänkål och mango
 
Vad gör ni idag? 
 
Ps. Glöm inte tävla om den underbara Bosch Skruvdragaren, tävla HÄR
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.