Lite förslag på adventsgott – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Lite förslag på adventsgott

Jag ska baka lite ikväll. Har lovat att ta med fika till mina kollegor på mitt rum till fredag. Dessutom ska jag göra fudge, älskar fudge! Men här kommer lite tips på mina advenstfavoriter från tidigare år. Först ut är Minipepparkaksformar med ädelostkräm, konjak och päron. De blev så populära på mina mingel. 
Polkafudge, vansinnigt gott!
Kanderade mandlar, så lätt och snabbt.
Vita stjärnor och mörka hjärtan med nougat och saffransmarsipan
Chokladfudge, en klassiker! Här är ett gammaldags recept som smälter i munnen
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.