Filip Fastén – på väg hem till mig! – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Filip Fastén – på väg hem till mig!

Foto från mynewsdesk.com
Nästa helg kommer han hem till mitt kök!! Jo, det är sant! Jag vann Filip Fastén hem till mitt kök som första pris i tävlingen Det vita julbordet. Vi har mailat fram och tillbaka nu för att bestämma dag, tid osv. Han undrade om jag ville vara med och laga eller om han skulle laga och lägga upp allt. Vad tror ni jag svarade? Vad skulle ni ha valt?

Vi håller på att bestämma menyn just nu och det verkar som jag får välja. Hur svårt som helst att välja! Vad skulle ni välja om ni fick välja helt fritt? Jag behöver tips på en trerätters. Skriv era menytips i kommentarsfältet Han undrade om jag ville ha vin också, nämen gissa?
Det ska bli så roligt, men lite nervöst också. Som tur är har jag 1 skarp kökskniv (som jag fick i julklapp från jobbet), de andra kan man glömma. Eller tar han alltid med sig sina egna knivar? Jag har en uppsjö frågor om allt möjligt som gäller matlagning, kommer han bli trött på mig och mina frågor så som jag kan känna när min dotter frågar sin miljonte frågan varje dag… Min största grej är barnen. Var ska jag göra av dem under tiden? De är ju här och inte alltid på topphumör framåt kvällen. Annie vill ju alltid vara med också. Filip verkar rätt ung…Fast han verkar framförallt supertrevlig, så det kommer bli en toppendag!!!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda-matstugan

  Katarina: Tack du! Jo, jag kan nog inte låta bli att laga tillsammans med honom

  Sofie: Tack för tips!

  Moa: Ha Ha, joooo. De kanske är släkt- Om stämningen är god kanske jag frågar…eller nämner likheten…

 2. sofie mumsfillibaba

  Vad roligt! Grattis! Är det sånt som kommer sändas på TV4 (mitt kök) eller är det bara privat tillställning?!

  Tja….tips?

  Skaldjur till förrätt. Havskräftor kanske.

  Torskrygg m nånting till varmrätt.

  Dessert…svårt val. Något med choklad. Med massa lullilull till:)

  Solklart va?!

 3. Katarina

  Finaste du, stort grattis!! VInsten var du värd!! Jag tror att du kommer att laga mat tillsammans med honom 🙂 Det hade jag i alla fall valt. Jättefint!!!