Pasta med 3 sorters ost, valnötter och ruccola – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Pasta med 3 sorters ost, valnötter och ruccola

Här en riktigt god pasta som vi hittade i senaste Elle mat & vin. Vi bjöd min kära kära moster och min yngsta kusin Matilda på den. Sånt här finbesök skulle man vilja ha varje vecka minst. De bar och bar på Magda vilket är underbart då jag bär henne hela dagarna eftersom hon är kolikbarn och MÅSTE bäras hela tiden (tycker hon). Så det var skönt att armarna fick lite egentid.

Du behöver
1 paket Mezze Maniche
250g Mascarpone
1 msk vitvinsvinäger
1 dl riven parmesanost
100 g Gorgonzola
1 dl valnötter
salt, svartpeppar, ruccola, olivolja

Gör så här
Koka pastan. Värm försiktigt Mascarponeosten och tillsätt vinäger, salt, peppar. Blanda med den varma pastan. lägg upp i på stort fat eller på 4 stora tallrikar. Strö över parmesan, gorgonzola, valnötter och toppa med massa ruccola, olivolja och svartpeppar.

Magda trvides utomordentligt hos sin underbara gammelkusin 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.