Nå, vad tycker ni om årets glögg? – Matstugan
Matstugan

Matstugan

Nå, vad tycker ni om årets glögg?

Alltså, jag är besviken…Jag tyckte det lät så spännande med glögg med kaffesmak. Men platt fall, tyvärr. Varken jag eller min sambo tyckte om den.

Vad tycker ni? Är den god? Vilken har varit den godaste genom åren? Min favorit är inte någon av Blossas glögg utan en vi testade förra året: Kiviks Äppelglögg med saffran, den var galet god. Försökte hitta den på Systemet idag, men de har den inte…uhhhh…så trist. De hade bara en alkoholfri äppelglögg. Finns det någon annan som är sådär galet god?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Matstugan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmy

  Jag tyckte det lät som enspännande smak, men blev så besviken. Men alla andra har verkat tycka om den. Jag tycker inte ens den smakar kaffe.

 2. Anna/Frostrosor

  Denna har jag inte provat och tänker inte göra det heller. Gillar inte kaffe. Däremot har jag provat Kiviks varianterna, fick dem hemskickade, 4 olika sorter. Ny för i år ska vara hallonglögg med kardemumma, den har jag inte testat än dock.

 3. Alexandra - kärlek på tallrik

  Jag tänker nog inte ens smaka den här, jag har väldigt svårt för kaffe som det är. Smakar den mycket åt kaffehållet?

  Åh, det lät ju gott – äppelglögg med saffran <3 Dock tyckte jag inte så väldigt mycket om blossas glögg med saffran förra året…

  Nej, jag tycker ärligt talat att saftglögg är det bästa, jag är ju som jag är 😉

 4. cecilia

  Åhhh nej! jag som precis läst om den och såg fram emot o testa! läääääängtar efter glögg! o lussebullar. jag har lovat Nora lussebulle så fort vi landar.

  (här i NY finns ingen 🙁 !!!! )