Livet hos familjen wallquist

Torsdag (TORSTA) :-)

Ja idad har ja haft mysdag med Evelina för hon fick vara hemma,har haft ont i hjärtat och de har huggit rakt in vid revbena.

Men vi försökte slappa efter ja hade prata med vårdcentralen,fick en tid den 26 januari,men blev de inget bättre så fick vi åka in.

Dagen flöt på och ja hämtade hem tjejligan och hem å laga mat.Potatis och snitsel fick de bli idag. Sen hade Maja sin dansmix kl 16-17.

När ja ändå hämtade Maja så ville Moa och Linn med å köpa present till Maja som blir 7 år imorgon .

Tjejerna gick å drömde om alla fina dockor lego allt annat som fanns i lekaffären.

När ja kom hem igen så hade Evelina ondare så vi åkte till akuten ,Walle hade kommit hem så då hade ja någon till de andra .Väntan på akuten blev några timmar,men väl inne så gjordes de EKG blodtryck,in på ett annat rum å vänta 🙁 men de kändes ändå gött å veta att de gjort EKG på henne 2 gånger å båda såg lika ut.

Doktor undersökte henne noga och kom fram till att Evelina skulle dricka mindre med kaffe och ta ipren,å imorgon skulle <3 hjärt läkaren kolla på hennes EKG. Äntligen hemma så fick Linn,Moa,Lea,Maja,Ellen och Minonna pussa på Evelina då först kunde de somna hade varit oroliga för henne.Ja orolig va de nog fler som va ja pratade med Christian och Ronny,mina föräldrar och alla på facebook som också va oroliga för henne va gött å veta:-)

Tror även Evelina va nöjd att de inte va nött.

Vi kom lite försenade te Biggest loser men han ändå se en del,ja har ju mina favoritprogram på tv som ja följer möe=mycket.

Nu blir de te å höppe i köll så en örker sjonge för Maja te möran 🙂

Nu blir det till att hoppa i säng så man orkar sjunga för Maja till morgonen 🙂

Ha en fortsatt bra kväll å som vanligt många kramar från mig 🙂

IMAG0071

två av mina <3 som ja älsker möe

Även gos Maja som blir 7 år i morgon 🙂

Maja håller tungan rätt i mun ;-)
Maja håller tungan rätt i mun 😉
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.