Livet hos familjen wallquist

Annons

2-2 hurra

yes de gick vägen vad vi hejade å skrek Minonna trodde ja lekte hon skaratta fort ja studsade som en boll 🙂 Lea och Moa även Linn kämpade men de gjorde inget mål men laget gjorde så de blev 2-2 . vi gick från fotbolls planen som i lyckorus:-) vi passade på att hämta våran mjölk 🙂 så barn och mjölk å barn som sjunger å ä glada de livet de bara ja kunde få in lite kort i min blogg också vore de kuligare nej nu ska ja kolla var min lilla stora Evelina tagit vägen hon ha inte kommit jem från sin träning ännu å ja som vill gå söve får skicka henne ett sms å se var ho är hej hå sov gött mina vänner å släkt som gör livet så underbart å alla nya vänner som hittat till mitt hjärta å framför allt mina älskade barn  och sambo LOVE YOU 🙂

Kommentarer

Kommentera

Annons