10 månader / status
mariamroxx

10 månader / status

Vikt: 8,340 g
Längd: 68 cm

 

Lunas status: Luna har nu börjat krypa runt (eller åla som en militär) överallt.. Snabb som satan är hon. Hennes 5e tand är ute. Hon har börjat digga till musik, syns verkligen hur mycket hon älskar det.

Min status: Samma som förra månaden, lite av en ångestbubbla. Jag vet att det inte varar för alltid och att jag kommer bli bättre på att hantera det. Jag har tycker det är viktigt att inte dölja känslorna för andra och för sitt barn. Allt är inte alltid toppen varje dag utan det är så viktigt att veta att det kommer komma gråa och deppiga dagar.

Bästa: Att du börjar kryp runt som en galning och att håret börjar växa så smått haha.

Utmaningar: Sömnen ÅTERIGEN. Men jag har börjat ta de mer och mer för vad det är. Allas barn sover så himla olika. Var tyvärr expert på att jämföra i början och tänkte att Luna skulle kunna sova på ett visst sätt som andra gör. Lärt mig att lyssna mer till oss och vad vi behöver och mår bäst av, framförallt vad Luna mår bäst av. Hon blir också riktigt förbannad när hon inte får leka med sådant som inte är leksaker.

Tankar: Tänker mycket på framtiden, vem kommer du att bli? Hur kommer du vara som person? Tänker också mycket på hur det kommer kännas när Luna börjar prata.. Så konstigt..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
mariamroxx

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.