Nytt i badrumsskåpet – MAMONYMUS
mamonymus

MAMONYMUS

Annons

Nytt i badrumsskåpet

Jag skrev ett inlägg i höstas om att jag köpt en ansiktskräm från Maria Åkerberg. Jag är galet nöjd med den, min torra och fnasiga vinterhud blev mjuk och skön på bara några dagar. Men nu när värmen kommit känns krämen lite för tung. Jag blir fet i hyn och känner mig flottig. Så idag fick det bli en runda till den gröna skönhetssalongen i vår stad för att inhandla en lite lättare kräm att ha under sommaren. Det blev en kräm från Maria Åkerberg igen, såklart!

Så i sommar blir det här min nya kompis och jag hoppas såklart att vi kommer trivas fint tillsammans.

maria åkerberg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamonymus

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons