mammisbloggen

Bloggens återkomst !

Hejsan!

Vill passa på att be om ursäkt för att jag inte bloggat på över sex månader. Men det har naturligtvis sina anledningar då jag varken haft tid eller ork. Jobb och familj tar för mycket tid. Just denna helgen har jag lite tid över så jag tänkte lägga upp ett inlägg. Jag tänkte blogga lite om mitt nuvarande jobb och hur stressigt det varit på grund av höga arbetsbelastningar, tidsbrist, krav på prestation, otydliga arbetsuppgifter, bristande resurser och stöd från chefer och kollegor, orostankar för att misslyckas eller förlora jobbet, samt bristande arbets-livsbalans.

Som ni ser är anledningarna många till att jag inte trivs helt med mitt jobb. Jag är emellertid medveten om att många av bristerna är mina egna och något jag faktiskt arbetar med varje dag. Sen har det varit väldigt mycket med familjen också.  Yngsta sonen spelar hockey och det tar såklart väldigt mycket tid. Speciellt om man är en engagerad förälder som jag är. Självklart försöker jag vara på varenda match och supporta. Jag skjutsar till träningar och matcher, har en positiv inställning och fokuserar på framsteg istället för misslyckanden.

Så ni förstår säkert varför jag inte haft tid att blogga så mycket. Jag kanske kommer hitta tillfällen att skriva fler inlägg nu under våren om jag får lite ledigt men annars blir det nog inte så mycket tyvärr. Jag vill även passa på att tacka er som mejlat mig och frågat vad som hände med bloggen. Det är såå kul. Inte för att det är så många som hört av sig men ni få som gjort det är värda guld.

Även om jag inte kommer vara så aktiv så kan jag rekommendera min väninnas nystartade blogg. Hon har också en son som sysslar mycket med idrott.

Tack för mig och jag önskar att ni alla får en fortsatt underbar månad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.