mammisbloggen

Hej hej!

Hej alla läsare!

Har precis spanat in partikollen här på loppi.se. Det var faktiskt väldigt intressant läsning även om det inte verkar uppdaterat sedan valet 2018. Jag ska erkänna att jag alltid lutat extremt mycket åt vänster och jag är en sån som hatar orättvisor. För mig är nog den viktigaste frågan i valet jämställdhet. Jag vill att män och kvinnor ska tjäna lika mycket om de utför samma arbete.  Något annat som är viktigt är att vi motarbetar diskriminering. För en kvinna på en arbetsplats så kan diskriminering förekomma i större utsträckning. Detta kan såklart drabba även män i yrken som är kvinnodominerade. Så vi måste bekämpa diskriminering överallt.

Just nu är jag inne och läser på aftonbladets sida för val 2022. Den är väldigt informativ även om det blir lite av en fördumning då det är kvällspressen. SVT och TV4 är väl snäppet bättre men bäst är det att kolla på debatter live direkt från riksdagen enligt mig. Jag försöker även ha koll på odds på politik då spelbolagen brukar ha bra koll på vad som gäller. De är väl inte direkt kända för att ge bort pengar gratis. Så jag gillar att ha ett brett spektrum med olika medier som jag följer och läser så jag håller mig uppdaterad. Försöker bilda mig en egen uppfattning om saker och ting helt enkelt.

I övrigt så är det väldigt varmt där jag befinner mig nu så man orkar nästan inte med så mycket efter jobbet. Det är bara att ta det lugnt och slappa som gäller. Att jag orkade skriva denna bloggpost förvånar mig lite men det känns bra. Nu tänkte jag laga mat åt mig och familjen. Det som står på meny är klassiska köttfärssås och spagetti som barnen har önskat. Till efterrätt ska vi äta vattenmelon och sola på baksidan. Det ska bli så skönt.

Hoppas att vi hörs igen snart! Jag ska försöka uppdatera bloggen redan nästa vecka.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.