Mamma till Svea – Mitt liv som mamma
mammatillsvea

Mamma till Svea

Annons

Rotation i huvudet

Förlåt för dålig uppdatering.

Det händer mycket nu.

Jag är så himla ledsen, att en människa har rätt att kommentera mig som mamma och tro sig veta vad som är bäst för Svea, när människan i fråga inte ens känner Svea.

Jag vet och då betonar jag ordet vet! Att Svea absolut inte kan ha en bättre mamma än mig, min kärlek är villkorslös och jag älskar henne över hela hjärtat.

Alla valen i livet är för hennes skull nu, jag lever mitt liv för henne och hon gör det så värt det. Jag vill inte leva en dag utan henne eller vetskapen om att hon har det så bra hon bara kan.

Jag vill vara den föräldern till Svea som jag aldrig hade när jag var ung. Mina föräldrar älskade/älskar mig och har alltid varit noga med att säga det men de var inte de bästa föräldrarna när jag och min syster va små. Detta har bara stärkt mig som person och gjort det så tydligt för mig vilken mamma jag vill vara och vilken uppväxt jag vill att Svea ska få. Jag vill att Svea ska ha så många människor som möjligt runt sig som älskar henne till oändlighet, jag vill aldrig att hon ska tvivla över att känna sig älskad eller oälskad.

Svea är mitt allt och lite till, mitt barn och min största kärlek i livet.

Jag älskar henne!❤️

Min lilla docka❤️
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons