Good morning sunshine – Mamma Rebecca
mammarebecca

Mamma Rebecca

Good morning sunshine

Jack är alltid den som först slår upp ögonen i våran familj. Han började höras redan 05.15 men lyckades ligga kvar till 06. På med kaffet och ge ungen frukost.

Jag tänkte ta med mig Charlie på familjegympa idag där jag tränar. Han har såå mkt spring i benen just nu så det skulle passa bra. Sen ska han på kalas. Och jag som har tappat bort kalas inbjudan och inte vet vart dom bor 😳. Vet gatan men inte numret. Hoppas jag kan se barn som kommer och följa strömmen ;). 

  
Men så länge så myser vi 2 i soffan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
mammarebecca

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.